Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar Sr feb 11, 2009 8:18 pm

mihaing je napisal/-a:
kolesar je napisal/-a:a mi lahko eden na pm napiše kako točno je s temi popusti na revozeve delavce..

hvala!

Za podrobne informacie bi moral prašati taščo in tasta amoak mislim da je takole: Imajo 12% popusta na vsa osebna vozila (nissan in renault, dacia), morda je popust zaradi recesije višji.

Popust se upošteva zgolj na redno ceno, na akcije ne velja. Ponavadi se da to razliko z akcije spustiti preko popusta avtohiše. Vozilo mora biti na delavca pisano najmanj 6 mesecev preden ga lahko proda.

Še kaj?

mihaing...ne drzi 12%, ampak na laguno ga je 21%, drži pa, da gre za popust na nabavno ceno in ne na popuste v akciji....

gledal laguno za cca 32k, s popustom me pa pride cca 25 kEur...

Osebno raje laguno, po možnosti 2.0 dci, dinamique paket, sedaj je možno dokupiti še zunanjost od lagune GT....:)
Ne rečem, da je golf slab avto. ampak, če ibiram med njima - več prostora je v laguni, pa prtljaznik je tudi večji, ampak lepota ni pa ne eden ne drugi....

Lp

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Sr feb 11, 2009 8:25 pm

Ja sej pravim da se procenti spreminjajo. Ko sem jaz delal v revozu je bilo za vsa vozila 12%. Saj nisem rekel da je za ziher

Uporabniški avatar
Psepi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Psepi Če feb 12, 2009 1:09 am

Jaz bi vzel Laguno. Sicer bo več izgubila na ceni o Golfu 6 se piše vse dobro na testih pa vseeno za približno isti denar raje laguno. Večja, zanimiv dizajn (mogoče danes ne ravno top, bo pa med top še naslednjih 8 let predivdevam , tako kot je bil Megan prejšnje generacije ki še danes ne izgleda zastarel pa so začeli z letom 2001 če se ne motim).

Pa tudi notri mi je dosti lepša.

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Če feb 12, 2009 7:43 am

Vsekakor pojdi oba avta testirat. Kako se boš pa na koncu odločil oz. kaj je za tvoje potrebe najboljše pa veš le ti sam. ;)
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
ducky
Novinec

Napisal/-a ducky Če feb 12, 2009 9:36 am

tko kot so že rekli, pejt testirat....

sam laguna je le laguna, zato bi se jaz raje odločil za njo..

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Če feb 12, 2009 10:14 am

ducky je napisal/-a:tko kot so že rekli, pejt testirat....

Točno tako, laguna je laguna zato vsekakor golfa.
Ko je kolega pred dvemi leti kupoval megana, je dobil na akcijsko ceno še 10% popust na revozovga delavca, tako da je bil avto na koncu 3.6 mio, po ceniku pa kar 4.8 mio

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Če feb 12, 2009 11:03 am

ban je napisal/-a:
ducky je napisal/-a:tko kot so že rekli, pejt testirat....

Točno tako, laguna je laguna zato vsekakor golfa.
Ko je kolega pred dvemi leti kupoval megana, je dobil na akcijsko ceno še 10% popust na revozovga delavca, tako da je bil avto na koncu 3.6 mio, po ceniku pa kar 4.8 mio

to pa je argument :roll:

Uporabniški avatar
Doktor
Novinec

Napisal/-a Doktor Če feb 12, 2009 2:56 pm

Psepi je napisal/-a:Jaz bi vzel Laguno. Sicer bo več izgubila na ceni o Golfu 6 se piše vse dobro na testih pa vseeno za približno isti denar raje laguno. Večja, zanimiv dizajn (mogoče danes ne ravno top, bo pa med top še naslednjih 8 let predivdevam , tako kot je bil Megan prejšnje generacije ki še danes ne izgleda zastarel pa so začeli z letom 2001 če se ne motim).

Pa tudi notri mi je dosti lepša.

Prav oblika je največja "napaka" LAGUNE (prodaja ne dosega pričakovanj). Pri ostalih lastnosti ji ni moč ničesar očitat. Pomenijo opazen korak naprej glede prejšnje generacije, pa tudi v primerjavi s konkurenti.

Sicer pa kmalu bo "na sporedu" FL - upanje po bolj všečni obliki in boljši prodaji.

LP

tvirus
Novinec

Napisal/-a tvirus Če feb 12, 2009 4:52 pm

To sploh ni vprašanje kaj kupi! Golf je neprimerno bolši.

Uporabniški avatar
Sarge
Novinec

Napisal/-a Sarge Če feb 12, 2009 4:57 pm

Vsekakor Laguna, Laguno in Golfa nemoreš, enostavno nemoreš primerjat. Laguna je udoben avto za na dolge ture. Golf je mestni avto za družino. Laguno je v vsakem pogledu boljša od golfa. Uporabnost, notranjost, udobje, no agregati so tu tu.
Slika
Vive Le Sport!

Uporabniški avatar
tdk
Novinec

Napisal/-a tdk Če feb 12, 2009 5:22 pm

tvirus je napisal/-a:To sploh ni vprašanje kaj kupi! Golf je neprimerno bolši.

...in zakaj je toliko boljši?malo argumentiraj..pa predvsem lastne izkušnje napiši....primerjat golfa pa laguno je isto kot primerjat lešnike pa orehe.

lp tdk

roomeo
Stalni uporabnik

Napisal/-a roomeo Če feb 12, 2009 5:26 pm

Sarge je napisal/-a:Vsekakor Laguna, Laguno in Golfa nemoreš, enostavno nemoreš primerjat. Laguna je udoben avto za na dolge ture. Golf je mestni avto za družino. Laguno je v vsakem pogledu boljša od golfa. Uporabnost, notranjost, udobje, no agregati so tu tu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Že dolgo se nisem tako nasmejal.
Laguna pa udobje, ja. :roll: Sem prevozil kar precej z njo in adijo pamet. Tako mehki zici, skor te povlečejo noter. :roll:
Raje bi dal 30k € za golfa, kot za deset tisoč manj laguno! Pf! :twisted:

Uporabniški avatar
tdk
Novinec

Napisal/-a tdk Če feb 12, 2009 6:48 pm

roomeo je napisal/-a:
Sarge je napisal/-a:Vsekakor Laguna, Laguno in Golfa nemoreš, enostavno nemoreš primerjat. Laguna je udoben avto za na dolge ture. Golf je mestni avto za družino. Laguno je v vsakem pogledu boljša od golfa. Uporabnost, notranjost, udobje, no agregati so tu tu.

Laguna pa udobje, ja. :roll: Sem prevozil kar precej z njo in adijo pamet. Tako mehki zici, skor te povlečejo noter. :roll:

laguna I;II,ali III?

lp tdk

roomeo
Stalni uporabnik

Napisal/-a roomeo Če feb 12, 2009 7:22 pm

tdk je napisal/-a:
roomeo je napisal/-a:

laguna I;II,ali III?

lp tdk

2. Ampak v vsakem pogledu je golf boljši. Razen prostornosti! Če pa to želiš, pač octavio ali passata za malce višjo ceno! ;)

uros11
Poznavalec foruma

Napisal/-a uros11 Če feb 12, 2009 7:22 pm

Še o Das Avto alias Gollf zadnje verzije - Golf vs. Laguna - očitno je golf I boljši od Lagune III. Kot razni vici: Golf JE Chuck Norris.

Ne moreš verjet, da se da kaj takega primerjati.

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Če feb 12, 2009 8:06 pm

Ta Golf je res vsemogocni. Najprej so ga primerjali z meganom, sedaj ze enostavno prekasa Laguno....tako v udobju, voznih lastnosti, lepoti.....svasta. Skoda, da sploh karkoli sprasujes tukaj na forumu.
Lp
:)

Uporabniški avatar
ducky
Novinec

Napisal/-a ducky Če feb 12, 2009 8:15 pm

uros11 je napisal/-a:Še o Das Avto alias Gollf zadnje verzije - Golf vs. Laguna - očitno je golf I boljši od Lagune III. Kot razni vici: Golf JE Chuck Norris.

Ne moreš verjet, da se da kaj takega primerjati.

to si pa res ful ful dobro povedal :tomidelej: :clapclap :har

Golf = Chuck Norris :har :har :har

Uporabniški avatar
Sarge
Novinec

Napisal/-a Sarge Če feb 12, 2009 9:19 pm

Golf se nemore primerjat z Laguno III po ničemer. Laguna III je vseeno srednji razred, Golf je pa srednji nižnji. Je pa res da je Golf chuck norris, v tem primeru Golf zmaga ja :lol:

KUPI GOLFA, KER JE VELIKO BOLJŠI OD LAGUNE. Pa čeprav boš dobu plužno od opreme proti Laguni.

P.S. Ko bote v letih, bo se vam kolcalo po udobnih avtih, ko bo križ že bolj pr koncu :twisted: Škoda, ker jih takrat več nebo, zaenkrat še obstajajo.
Slika
Vive Le Sport!

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Če feb 12, 2009 10:09 pm

Sarge saj veš Laguna je že pokojna ;)
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
Sarge
Novinec

Napisal/-a Sarge Če feb 12, 2009 10:15 pm

O tem prosim piši v primerno temo in ne smeti brezveze.
Slika
Vive Le Sport!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov