Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx So feb 14, 2009 3:44 pm

Servisi so na 15kkm, olje stane tok k stane, potrošni material ni nič dražji kot za ostale avte, gume so pač tok k jih dobiš ( odvisn katere kupiš )., uradni servisi so pocen..s kirga konca pa si?
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

altf4s6
Novinec

Napisal/-a altf4s6 So feb 14, 2009 4:37 pm

l0g1t3ch je napisal/-a:A mi mogoc lahko mal vec napises na kolk km se delajo servisi pa to. Pa kolk pridejo gume in razn potrošni materjal.

Hvala in Lp

Jaz imam 2.7 V6 in nevem če veljajo popolnoma iste zadeve za 2.0 (sicer pa bom počasi prodajal ta avto, če te zanima)

Redni servisi se opravljajo na 15.000km. Takrat menjam olje v motorju + filtre. Pa tudi na olje v menjalniku (moj je avtomatski) se ne sme pozabiti. Na splošno je ta avto lahek za vzdrževanje in jaz nisem imel kakšnih problemov z njim. Preventivno sem menjal sprednje amortizerje in ležaje + še neke gumice na podvozju.

Tako da kar nabavi, ne moreš zgrešiti. In ja, uradni servisi so poceni.

lojtra86
Nov uporabnik

Napisal/-a lojtra86 Pe jul 30, 2010 7:13 pm

Pozdrav. Vem, da je to že stara tema, pa vendar, zanima me več o tej sonati , ki ima motor 2.7. Kako je točno s porabo? Kaj pa velik servis koloko kaj stane? Pa splošni stroški z avtom? Registracija, poraba olja..... Hvala in lep pozdrav.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov