CupraR je napisal/-a:p206cc je napisal/-a:Pozdravljeni!
Glede DMV-ja je tukaj napačno napisano. DMV je progresivni davek, torej raste glede na davčno osnovo. Za 19.000 EUR je naprimer 9% in ne 5%. Drugače pa za stopnjo pogooglaj DMV in klikni prvi link.
lp
A govorimo za rabljene ali nove..![]()
Za rabljene je fiksnih 5%..
fare je napisal/-a:Jooj, drugič prvo to napiši!BoBeR52 je napisal/-a:Jaz nameravam kupit avto do max. 4000€ .Teh pa se skoraj da ne splača uvozt ?
CupraR je napisal/-a:p206cc je napisal/-a:Pozdravljeni!
Glede DMV-ja je tukaj napačno napisano. DMV je progresivni davek, torej raste glede na davčno osnovo. Za 19.000 EUR je naprimer 9% in ne 5%. Drugače pa za stopnjo pogooglaj DMV in klikni prvi link.
lp
A govorimo za rabljene ali nove..![]()
Za rabljene je fiksnih 5%..
p206cc je napisal/-a:Pozdravljeni,
Lisko pri temu oglasu je cena brez davka, torej je potrebno pristeti se Mwst. Potem koliko te bi stal sam prevoz, in pri nas še DMV in homologacijo. Pa kolikor je meni znano so neki problemi, če je avto starješi od L98, potem rabiš še neke dodatne dokumente. Glede DMV ja in stopenj možno je, da so vsi plačevali 5% če so imeli take fakture. Sedaj pa davčna za davčno osnovo vzame ceno po evrotaxu, neglede na fakturo, ki jo imaš.
lp
M je napisal/-a:p206cc je napisal/-a:Pozdravljeni,
Lisko pri temu oglasu je cena brez davka, torej je potrebno pristeti se Mwst. Potem koliko te bi stal sam prevoz, in pri nas še DMV in homologacijo. Pa kolikor je meni znano so neki problemi, če je avto starješi od L98, potem rabiš še neke dodatne dokumente. Glede DMV ja in stopenj možno je, da so vsi plačevali 5% če so imeli take fakture. Sedaj pa davčna za davčno osnovo vzame ceno po evrotaxu, neglede na fakturo, ki jo imaš.
lp
Poleg tega ima avto optične pomanjkljivosti in klima ne dela...
Sem šel pogledat njihovo spletno stran, nekje pri vrhu piše:spektr je napisal/-a:Ko ste ravno debatirali o Imperas-u. Z njimi imam zelo grenko izkušnjo. Sicer le-ta še ni zaključena, ampak kar je bilo do sedaj je že dovolj.
Bom obvestil, ko bo zadeva zaključena, zaenkrat zelo močno diši po prevari...
spektr je napisal/-a:Ko ste ravno debatirali o Imperas-u. Z njimi imam zelo grenko izkušnjo. Sicer le-ta še ni zaključena, ampak kar je bilo do sedaj je že dovolj.
Bom obvestil, ko bo zadeva zaključena, zaenkrat zelo močno diši po prevari...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost