skatka je napisal/-a:Pozdravljeni!
Sem mamica samohranilka, prvič na tem forumu ter prvič sama kupujem rabljen avto in nimam pojma o ničemer.Bila sem pri trgovcu, ki mi je punudil avto P 307 2.0 hdi, bom spodaj dodala link.Predvsem me zanima kakšne stroške lahko pričakujem s tem avtom oz. če je to OK avto za nakup.Morda kakšen predlog za avto v rangu 6-7000 eur.Imam pa 3 otroke.
Hvala!
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2019213&show=
Polo78 je napisal/-a:Če se ne dela veliko kilometrov letno, potem se dizla ne splača. Poleg tega pa tista 307ca iz linka zagotovo ni edini samcati avto v Sloveniji, na katerega da prodajalec garancijo in za katerega vzame v račun rabljen avto. Se pa pridrožujem ostalim, da je pri nakupu treba nujno nekoga vzet zraven, ki se na zadeve malo bolje spozna! Ker če ne hitro lahko kupiš mačka v žaklju.
Doktor je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:Če se ne dela veliko kilometrov letno, potem se dizla ne splača. Poleg tega pa tista 307ca iz linka zagotovo ni edini samcati avto v Sloveniji, na katerega da prodajalec garancijo in za katerega vzame v račun rabljen avto. Se pa pridrožujem ostalim, da je pri nakupu treba nujno nekoga vzet zraven, ki se na zadeve malo bolje spozna! Ker če ne hitro lahko kupiš mačka v žaklju.
Tudi če ne dela veliko km letno je dizel vreden razmisleka na račun boljše vozne dinamike in lagodnejše vožnje.
LP
skatka je napisal/-a:Mišek, prav imaš, noben od otrok ni v več v vozičku, so pa vsi v OŠ, tako, da niti ne rabim karavana, le, kot sem napisala mi ravno tak avto kot je, ponuja prodajalec.Zato sem vprašala kaj mislite o tem avtomobilu.
mišek je napisal/-a:skatka je napisal/-a:Mišek, prav imaš, noben od otrok ni v več v vozičku, so pa vsi v OŠ, tako, da niti ne rabim karavana, le, kot sem napisala mi ravno tak avto kot je, ponuja prodajalec.Zato sem vprašala kaj mislite o tem avtomobilu.
No evo, torej ne ji ponujat neke velike krave, ker je ne potrebuje, samo stroške bi ji dvignilo, kar pa mislim, da ne bi najraje vidla.
Doktor je napisal/-a:
1,5 DCI 80 je bolj dinamičen kot HDI 90, poraba je ugodnejša.
LP
1,5 DCI 80 je bolj dinamičen kot HDI 90, poraba je ugodnejša.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov