bk206 je napisal/-a:romanll je napisal/-a:imilet1 je napisal/-a:samo lagune ne,pozabi na ta avto in isci dalje...vsaka stresna situacija vpliva na lajf in laguna to zagotovo JE!!!
lepo povedano![]()
x2![]()
sašo5 je napisal/-a:ucman18 je napisal/-a:zanimajoo me okvare napake če priporočete za nakup?
evo, zate avto kot nov znano poreklo, vzet pri tej avtohiši notri(lastnik je kupil audija A6) ..........in to ne boš verjel že več kot dve leti nazaj; ja avto stoji dve leti pri Radanovičih, ta cena, ki je napisana, tud če gre na polovico za avto noben ne vpraša niti ga pogleda; ja "dragi moji" to je Renault....
http://www.avto.net/2004/dealer_oglas.asp?id=797831
WILLIAMSCAR je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:ucman18 je napisal/-a:zanimajoo me okvare napake če priporočete za nakup?
evo, zate avto kot nov znano poreklo, vzet pri tej avtohiši notri(lastnik je kupil audija A6) ..........in to ne boš verjel že več kot dve leti nazaj; ja avto stoji dve leti pri Radanovičih, ta cena, ki je napisana, tud če gre na polovico za avto noben ne vpraša niti ga pogleda; ja "dragi moji" to je Renault....
tebi pa pamet iz ušes ven leze! dej ne govorte neumnosti!
pametni ste vsi tisti ki še nikoli niste vozili renaulta tako da bodite tiho.
Kalos je napisal/-a:Nočem nekaj na pamet govorit, ampak a ni nekaj narobe z tem motorjem? Se mi zdi da se turbina rada kvari?
Ampak pravim da nisem zihr
tdk je napisal/-a:Kalos je napisal/-a:Nočem nekaj na pamet govorit, ampak a ni nekaj narobe z tem motorjem? Se mi zdi da se turbina rada kvari?
...in kateri model turbo dizla je imun na okvaro turbine?Noben;po mnenju mnogih mehanikov je pa za veliko vecino predcasnih okvar turbin kriv voznik oz. lastnik avta;priganjanje mrzlega motorja v visoke vrtljaje(dela seveda tudi turbina in to na ful) npr;pa avto tira do skrajnosti pa takoj ugasne(ogret motor in seveda turbina)...avto naj bi laufal na mestu ustavitve vsaj kako minuto ali vec,da se turbina kolikotoliko ohladi...vsaj taka so navodila tistih,ki se nato spoznajo...jaz se tega drzim.
In tudi na tem forumu je bilo ze govora o tem...ja,in potem je laguna dizel slab avto,ker ga pac vozi nekdo,ki ni primeren voznik in lastnik avta,da ne napisem se kaj slabsega;pa ne da bi trdil,da laguna nima slabosti;ravno nasprotno...sem pa preprican,da je glede na stevilo renojev na slovenskih cestah gledano v % delez okvar in pomanjlkljivosti primerljiv z ostalimi znamkami in modeli.
Je pa seveda tako...eni mamo dobre izkusnje z eno znamko,drugi spet z drugo znamko;in pisemo svoje izkusnje;dobre in slabe...tretji pa pljuvajo nekam tja vsepovprek;in teh je najvec,pa se najbolj pametne se delajo.
lp tdk
RENO911 je napisal/-a:Zakaj se pa bencinarjev tako bojite? Z motorji 1.8 ni problemov. Se ga da tudi voziti varčno.
Kalos je napisal/-a:tdk je napisal/-a:Kalos je napisal/-a:Nočem nekaj na pamet govorit, ampak a ni nekaj narobe z tem motorjem? Se mi zdi da se turbina rada kvari?
...in kateri model turbo dizla je imun na okvaro turbine?Noben;po mnenju mnogih mehanikov je pa za veliko vecino predcasnih okvar turbin kriv voznik oz. lastnik avta;priganjanje mrzlega motorja v visoke vrtljaje(dela seveda tudi turbina in to na ful) npr;pa avto tira do skrajnosti pa takoj ugasne(ogret motor in seveda turbina)...avto naj bi laufal na mestu ustavitve vsaj kako minuto ali vec,da se turbina kolikotoliko ohladi...vsaj taka so navodila tistih,ki se nato spoznajo...jaz se tega drzim.
In tudi na tem forumu je bilo ze govora o tem...ja,in potem je laguna dizel slab avto,ker ga pac vozi nekdo,ki ni primeren voznik in lastnik avta,da ne napisem se kaj slabsega;pa ne da bi trdil,da laguna nima slabosti;ravno nasprotno...sem pa preprican,da je glede na stevilo renojev na slovenskih cestah gledano v % delez okvar in pomanjlkljivosti primerljiv z ostalimi znamkami in modeli.
Je pa seveda tako...eni mamo dobre izkusnje z eno znamko,drugi spet z drugo znamko;in pisemo svoje izkusnje;dobre in slabe...tretji pa pljuvajo nekam tja vsepovprek;in teh je najvec,pa se najbolj pametne se delajo.
lp tdk
Sej pravim da nisem zihr. Vsaj kolikor sem slišal od kolegov. Mamo pa 1.5 dci, pa z njim ni problemov doma.
lumpii je napisal/-a:Tdk: Sorry ampak ti si edini, ki tako glasno hvali Laguno 2.
Jebenti, tud en mesec ne mine, da se kaj ne zgodi narobe s tem avtom.
tdk je napisal/-a:WILLIAMSCAR je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:ucman18 je napisal/-a:zanimajoo me okvare napake če priporočete za nakup?
tebi pa pamet iz ušes ven leze! dej ne govorte neumnosti!
pametni ste vsi tisti ki še nikoli niste vozili renaulta tako da bodite tiho.
x1
lp tdk
simply je napisal/-a:Samo na cestah je zelo malo teh novih lagun. Ali so predrage ali pa ljudje pogledujejo drugam. Kvaliteto so očitno izboljšali.
berlonso je napisal/-a:35000 eur je preveč za Renojakero primitivno razmišljanje.
nikoli ne glej značk!glej kaj ti avto ponuja za ceno!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov