chevy je napisal/-a:Aja, Mazda ima od PSA dizle... tudi Hondin 2.2 dizel je zelo dober, kar se tiče porabe + ketno ima.
Mazda 3 z 1.6CD ja je PSA ostalo pa NE.
roomeo je napisal/-a:Templar je napisal/-a:chevy je napisal/-a:Aja, Mazda ima od PSA dizle... tudi Hondin 2.2 dizel je zelo dober, kar se tiče porabe + ketno ima.
Mazda 3 z 1.6CD ja je PSA ostalo pa NE.
Tudi mazda 2 1.4 hdi motor ima
Maxx je napisal/-a:adis je napisal/-a:pozabljate na "večne" dizle - mercedes
Niso pozabljeni, ampak "večni" še niso imeli kompresorja in takrat še ni obstajal JTD in HDI za katera se je ubistvo odprla tema.
lp
adis je napisal/-a:Maxx je napisal/-a:adis je napisal/-a:pozabljate na "večne" dizle - mercedes
Niso pozabljeni, ampak "večni" še niso imeli kompresorja in takrat še ni obstajal JTD in HDI za katera se je ubistvo odprla tema.
lp
točno tako, a od omenjenih v avtorjevem postu je po mojem mnenju v samem vrhu bmw ( 2.0d - neuničljiva zadeva)
TrijoAdijo je napisal/-a:Preverjeno najboljši dizli so Fordovi.
LP!
sašo5 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Preverjeno najboljši dizli so Fordovi.
LP!
"fantič" ne se hecat, to je preresna tema, da bi se zajebaval....... :P
aha; ti je oproščeno_pač pust - še kako tako izjavo, pa se bo drugo leto nabralo teme za pustne novice in boš glavna atrakcija....
P.S leta nazaj je Paič že bil - prav o Fordu se je šla debata, na drugi strani pa sosed "kijaš".....si bral mogoče?
KrEn je napisal/-a:Pravkar sem imel burno debato s kolegom, ki trdi, da so eni najboljsih dizlov na trgu prav Peugeotovi...Človek si nič ne da dopovedat in pravi da so mu to povedali kolegi...
Uglavnem jaz sem trdil, da so Fiatovi (ki so zanj pod vsakim nivojem) in BMWjevi dizli trenutno v vrhu, medtem ko imajo (so imeli) sploh Renaulti 1.9dci precej težav...
Tak da - kregal smo se ze dost tle v okrogu, tako da nočem podpihovat novega "nerazumevanja" tle...
Enostavno bi rad imel par vaših mnenj, ki jih kolega še nikoli ni prebiral črno na belem...
Hvala!
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov