Povedal ti bom na kratko...Ne kupuj!
Sem imel Golf 1.4 16V, letnik 1998, prevoženih 110 000km, ko sem ga kupil je pil olje, približno 1 liter na 1000 km. Zato sem se odločil, da naredim generalno, ki je stala ogromno, menjani so bili bati, ojnični ležaji, ravnana glava .... poraba olja se je za tem umirila. Glede na porabo ter udobje v vožnji sem bil z avtom zelo zadovoljen, poraba je bila 6,2l/100km, lega na cesti s 185/55 R14 idealna. Seveda je pri -10 stopinjah celzija na oddušku vrglo cca 3l olja na asfalt. Največji Problem se je pojavil šele čez 25.000 km po generalki, ko mi je na avtocesti pri 140km/h pri normalnih obratih prepolovilo ojnico, zdrobilo blok, karter, glavo, če povzamem celoten agregat. Ko sem se pozanimal malo naokrog za ceno novega agregata, me je minilo, zato sem se odločil nabaviti rabljeno...in v čem je bil problem? Na
www.avto.net je vsakega toliko časa prišel oglas, kličem in seveda je že prodan...prodajalec mi je pa rekel, da če bi jih imel 15, bi vse prodal. Torej lahko sklepamo, da je po teh motorjih izjemno povpraševanje, le zakaj?
Nazadnje sem našel zariban agregat ( zaradi olja ki je odteklo skozi oddušek ), ter iz dveh agregatov sestavil enega, ter avto prodal pod ceno. Če kupim kdarkoli VW, kupim diesel, 1.9 TDI
lp