Če grem v običnih oblekah v kako avtohišo prodajalc še do mene ne stopi da bi vprašal če lahko kaj pomaga...ko pa daš kaj bolj finega nase pa takoj pomoč, prijazni odgovori, avto kar sami ponujajo za testno vožnjo (izkušnja iz Lexusa)

gecco je napisal/-a:Obleka je pa tudi zelo pomembna![]()
Če grem v običnih oblekah v kako avtohišo prodajalc še do mene ne stopi da bi vprašal če lahko kaj pomaga...ko pa daš kaj bolj finega nase pa takoj pomoč, prijazni odgovori, avto kar sami ponujajo za testno vožnjo (izkušnja iz Lexusa)
Fiatfan je napisal/-a:gecco je napisal/-a:Obleka je pa tudi zelo pomembna![]()
obleka že dolgo ne pove o človeku čist nič. veliko je uiverzitetno izobraženih prav preprosto oblečenih, dosti vaških kmetov je pa vedno v obleki,tako da tole res ne drži.
frgo je napisal/-a:Adria da brez prodajalca avto za par minut, da se zapelješ 3 ovinke. Pri Berusu gre zraven prodajalec. Pri TPV-ju (renault, nissan, dacia) mečejo ključe avtomobila dobesedno za tabo, da se pa ja pojdi zapeljat za 1 uro.
ban je napisal/-a:Pri avto slaku v NM/Trebnjem dobil avto za sprobat brez prodajalca za eno urco. Enako v avtoline Krško za škodo in tako prijazne prodajalke kot je tam še nisem srečal, me je skoraj prepričala v nakup :P
sašo5 je napisal/-a:ban je napisal/-a:Pri avto slaku v NM/Trebnjem dobil avto za sprobat brez prodajalca za eno urco. Enako v avtoline Krško za škodo in tako prijazne prodajalke kot je tam še nisem srečal, me je skoraj prepričala v nakup :P
kje si naročil golfa? Če si bil v Krškem, si verjetno še v Brežice zavil do Radanovičev.....kot sem napisal na prejšnji strani bi (če je seveda fraj) dobil golfa za čez vikend, ali pa najmanj od poldneva pa do drugega dneva do 8 ure zjutraj....(sicer, res imajo samo 2.0 110 km)
Patrik_A3 je napisal/-a:ni to noro hodit okoli fehtarit za testni avto če ga ne nameravaš kupit?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov