Oče je imel v prejšnjem avtomobilu SDI. No, v feliciji (karavan) je bil označen kot 1.9D, ampak je isti šmorn.
Motor je popolnoma vredu in zadosti močan za povprečnega uporabnika. Sem ga tudi sam dostikrat vozil. Res, da proti turbodizlu ne gre nikamor, ampak gre pa vseeno bolje kot kakšni 1.2 mlinčki s 60 konji. Proti manjšim bencinarjem ima tudi dobro prožnost, kamot se ga vozi v nizkih vrtljajih, po ravnini pri 1500rpm bp. Na na oko bi rekel, da potegne tam od 2200 naprej, ampak je pa pri 3500 tudi vsega konec.
Poraba je zmerna. Oče pač vozi relacije, pa tudi lahko nogo ima, in mu je pil 4.6 - max 5.0 (pozimi). Mešan cikel je verjetno kakšnih 5.5...
Je pa ta motor dosti glasen. Ok, že res, da tut felicija ni imela kakšne bajne izolacije, ampak vseeno - če sem bil kje zunaj sem vedno slišal, kdaj se je oče pripeljal domov
Verjetno ima kakšna fabia ali polo to bolje zrihtano.
Ima pa vsa ta "traktorskost" eno pomembno prednost. Robustna izdelava pomeni manjša možnost okvar. Kar se spomnem, fotru v 250kkm ni šlo nič pomembejšega. Pač, redni servisi, še te je doma sam delal, filter+olje, stroški so skoraj zanemarljivi. Edino mislim, da je bila na koncu bosch pumpa že malo zdelana, in mu je topel motor težje vžigal. Ampak je prej prodal. Motor bi še zdržal ohoho km, ampak pleh ni, heh.
Sedaj ima astro 1.3cdti (90km), lahko še kaj več o tem povem, če te zanima. Na kratko: mrtvašnica do 2000rpm, zdaj ko se je navadil mu ne crkuje več pri speljevanju, poraba je pa isto nekje 4.8.
edit: zdaj sem se še spomnil, da ima stric saxoja 1.0. Vozi se bolj malo, ampak pravi, da naredi s tankom 650km. Ampak res pa je, da ta avto nikamor ne gre, sploh, če je malo bolj naložen..
Moje mnenje: majhen bencinar, če delaš manj kot 15kkm letno, sicer dizel.
Sdi je za navadno uporabo čist dovolj, lahko dobiš mlajšega in cenejšega kot tdi.
lp, niks