Fiatfan je napisal/-a:
to je tvoja subjektivna ocena, ki prav tako nima nobene podlage. Se vidi iz tvojega komentarja, da res nisi moral zbrati nekih kredibilnih dejstev, tko da je brezveze komentirat tvojo izjavo.
himi je napisal/-a:ko sva gledala za avto za njo, pa se mi je zdela Panda boljša, predvsem izgled materialov itd. Picanto se mi je zdela res cheap.
Jaz sem primerjal oba avtomobila, pa sem imel ravno obraten občutek. Sicer nobeden od teh dveh nima nekih hudih materijalov an. Sem pa imel precej boljši občutek v Picantu.
Sploh sedeži so v Picantu za razred boljši. Panda se mi zdi kot ena igračka, ful je ozka.
Razlika med obema se pojavi predvsem na slabi cesti, kjer se Panda pelje ko Yugič (ropot podvozja) medtem ko Picanto to opravi precej bolj prepričljivo.
Notranjost pri prenovljenem Picantu je veliko lepša kot prej in prekaša Pandino na celi črti. Primerjava:
Fiatfan je napisal/-a:
Absolutno se NE strinjam s tem kar si napisal. No logično mi je, da si tko napisu, ker spodaj piše KIA forum al klub karkoli, potem se vidi da je to SUBJEKTIVNA ocena. Fiat Panda je bila evropski avto leta, če se le malo spoznaš potem veš kako kritični so kriteriji za ta naslov. Kia Picanto je zelooooooooooooooo daleč od tega naziva. Pa tud zmogljivosti obeh avtov poglej, še posebi če je panda jtd potem kia nima nobenih možnosti, no to ji tko al tko nima.
presodite sami.
lp
GiGi1985 je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:
Absolutno se NE strinjam s tem kar si napisal. No logično mi je, da si tko napisu, ker spodaj piše KIA forum al klub karkoli, potem se vidi da je to SUBJEKTIVNA ocena. Fiat Panda je bila evropski avto leta, če se le malo spoznaš potem veš kako kritični so kriteriji za ta naslov. Kia Picanto je zelooooooooooooooo daleč od tega naziva. Pa tud zmogljivosti obeh avtov poglej, še posebi če je panda jtd potem kia nima nobenih možnosti, no to ji tko al tko nima.
presodite sami.
lp
Pa ka tebi ni jasno? Človek je lepo napisal svoje subjektivno mnenje o obeh vozilih, katera ja že oba vozil, a ti že prbijaš?![]()
![]()
Po drugi strani, a si ti že vozil oba? Po tvojem nicku sodeč, poznaš samo fiat kar tudi voziš pa zdaj misliš da obstaja samo to?
Pa evropski avto....zaradi mene je lahko svetovni, pa ga ne bi imel, pa ziher nisem edini!
simply je napisal/-a:Vsekakor je primerjava med Bravo-m in Kio Ceed res dobra, ker če ne preferiraš znamke se težko odločiš. Potem lahko odločajo malenkosti ( oprema, 6 prestava in GARANCIJA! ).
Fiatfan je napisal/-a:garancija= povsod po evropi ima fiat 5let brez omejitve km oz. 500.000km, ktir avto pa še ma to? naprimer mercedes ima 100.000km garancije, mislim da to vse pove.
Pri nas je pa za garancijo fiata tako, da je najbolje če ga kupite v avtotehni VIS, kjer je pisalo, da ima garancijo 7let.
Če se motim me popravite.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov