Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe mar 20, 2009 10:38 am

sonček ki pa si pusto golfa dvojko :shock: :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

caar
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Nakup Rover-ja

Napisal/-a caar Po apr 13, 2009 4:19 pm

Živjo, zanima me če bi se splačalo kupit tega Rover-ja. Imam Forda fiesto let. 93, že 8 let n je že cajt da grem na kej drugega Razz Ne spoznam se kej preveč na avtomobile, ampak ta mi je kr všeč po obliki in notranjosti..Prosim za kakšne nasvete. Hvala!

link: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2638729&show=1

Uporabniški avatar
Sigor
Stalni uporabnik

Kraj: MB - okolica

Napisal/-a Sigor Po apr 13, 2009 7:03 pm

Volan je usnjen, precej zdelan na vrhu, kakšni so sedeži pod prevlekami se ne vidi. Menjalnik menjan pri teh kilometrih, ne vem, če je menjalnik šibka točka teh avtov. Sicer pa ne zgleda slabo, obvezno mehanika zarevn vzet pa peljat se z avtom. Aja, pa ceno malo zbit pa bo.
Slika

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a TriCikl Po apr 13, 2009 8:02 pm

Sigor je napisal/-a:Volan je usnjen, precej zdelan na vrhu, kakšni so sedeži pod prevlekami se ne vidi. Menjalnik menjan pri teh kilometrih, ne vem, če je menjalnik šibka točka teh avtov. Sicer pa ne zgleda slabo, obvezno mehanika zarevn vzet pa peljat se z avtom. Aja, pa ceno malo zbit pa bo.

Volan zgleda kot da ima brazgotino od napada morskega psa :D
Prelude To Disaster

LinuxFuter
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a LinuxFuter Po apr 13, 2009 9:16 pm

Sigor je napisal/-a: Menjalnik menjan pri teh kilometrih, ne vem, če je menjalnik šibka točka teh avtov.

Mam Roverja 214Si (torej 200 serija), 1.4 (ima isti nmenjalnik kot 1.6, samo končno prestavno razmerje je drugačno), ob nakupu je mel 130kkm. Seveda se je malo težje prestavljalo , zato sem menjal olje v menjalniku. Prestavljalo se je lepo, samo en tak klonk klonk zvok je ostal :P (ležaj v menjlaniku), torej če se olje menjalnika v tistem Roverju ni menjalo je lahko verjetno da je šel menjalnik.

Uporabniški avatar
Doktor
Novinec

Re: Nakup Rover-ja

Napisal/-a Doktor To apr 14, 2009 11:56 am

caar je napisal/-a:Živjo, zanima me če bi se splačalo kupit tega Rover-ja. Imam Forda fiesto let. 93, že 8 let n je že cajt da grem na kej drugega Razz Ne spoznam se kej preveč na avtomobile, ampak ta mi je kr všeč po obliki in notranjosti..Prosim za kakšne nasvete. Hvala!

link: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2638729&show=1

Dvomim, da ima avto nov ali tovarniško obnovljen menjalnik, tudi opis stanja "srednje ohranjeno" ne daje najboljšega prvega vtisa - zato oz predvsem moraš avto videt, ocenit, preizkusit.

LP

caar
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Rover 216si

Napisal/-a caar Sr apr 15, 2009 7:32 pm

Hvala za nasvet fantje!! Ogled, proba in šele potem razmislit, če se splača. Sam še mehanika nabavim :-P

LP
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov