ban je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:glede na letno kilometrino (50 000) in glede nato da je tvoj oče že dalj časa na svetu in naj bil zaradi tega bolj razgledan,se sprašujem če mu je jasno da mu VW in OPEL nebota dala udobja? Vsaj golf pa astra ne... Razn če mu so neudobni avti vredu
Od kje pa teb da je golf neudoben avto?
hladni je napisal/-a:ban je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:glede na letno kilometrino (50 000) in glede nato da je tvoj oče že dalj časa na svetu in naj bil zaradi tega bolj razgledan,se sprašujem če mu je jasno da mu VW in OPEL nebota dala udobja? Vsaj golf pa astra ne... Razn če mu so neudobni avti vredu
Od kje pa teb da je golf neudoben avto?
Daj no...splošno znano dejstvo.
Doktor je napisal/-a:Pri taki relaciji govorit o neudobju ?
Po mojih izkušnjah je v tem primeru nekaj (hudo) narobe predvsem z voznikom.
LP
Gosic je napisal/-a:Kar se tiče udobnosti nista ne astra ne golf udobna.. z astro sm naredil 2000km, golfom pa 50km, tako da vem. Za ta denar bi pa raje golfa, kot astro. Te dizel astrini motorji, so od isuzuja, tako da zanašati se na to...Poznam dva primera, 1.7cdti motor, lućke se užigale za servis, nč več užgale.....
Gosic je napisal/-a:Doktor je napisal/-a:Pri taki relaciji govorit o neudobju ?
LP
Ni treba zagovarjat golfa... že iz prvih črk smrdi. Da ti je avto udoben rabiš 10km, včasih že ko se usedeš. Da pa totalka ugotoviš pa 30km zadošča. Mene je v bmw 5 525d, začela rit bolt po 40min vožnje. Pri astri po 2 uri vožnje sem komaj desno nogo premaknil, ko sem stopil iz avta. Vse sem mel lepo naštimano, tako kot mi je pasalo. Če pa hočš vidt razliko, se pa vsedi v kakega francoza, pa jo boš videl. Ni treba nabijat da ni izkušenj. Izkušnje so in to take, ko se zbira med nabavo avta! Tudi pri meni je bil v mislih golf 5, ter astra 1.7 cdti.
Gosic je napisal/-a:Če pa hočš vidt razliko, se pa vsedi v kakega francoza, pa jo boš videl. Ni treba nabijat da ni izkušenj.Doktor je napisal/-a:Pri taki relaciji govorit o neudobju ?
LP
Doktor je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Doktor je napisal/-a:Pri taki relaciji govorit o neudobju ?
LP
Ni treba zagovarjat golfa... že iz prvih črk smrdi. Da ti je avto udoben rabiš 10km, včasih že ko se usedeš. Da pa totalka ugotoviš pa 30km zadošča. Mene je v bmw 5 525d, začela rit bolt po 40min vožnje. Pri astri po 2 uri vožnje sem komaj desno nogo premaknil, ko sem stopil iz avta. Vse sem mel lepo naštimano, tako kot mi je pasalo. Če pa hočš vidt razliko, se pa vsedi v kakega francoza, pa jo boš videl. Ni treba nabijat da ni izkušenj. Izkušnje so in to take, ko se zbira med nabavo avta! Tudi pri meni je bil v mislih golf 5, ter astra 1.7 cdti.
Govorim iz profesionalnih izkušen z različnimi vozili - od avtomobila do vlačilca oz prikoličarja - več 1000 km mesečno.
Tvojemu razmišljanju o udobju oz neudobju se lahko samo nasmehnem ... kakšne "sočne" iz šoferskega žargona pa bolje, da sploh ne omenjam.
LP
Gosic je napisal/-a:Doktor je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Doktor je napisal/-a:Pri taki relaciji govorit o neudobju ?
LP
Govorim iz profesionalnih izkušen z različnimi vozili - od avtomobila do vlačilca oz prikoličarja - več 1000 km mesečno.
Tvojemu razmišljanju o udobju oz neudobju se lahko samo nasmehnem ... kakšne "sočne" iz šoferskega žargona pa bolje, da sploh ne omenjam.
LP
Tak doktor, da ma še vedno mnenje ljudi iz pred 40 let, ko je golf 1ka ugledal luč sveta. Vsedi se v cliota, avto vreden 11k€ , je bol udoben ko marsikatera nemška lesena klop. Ali pač te samo tok rajca značka, da bi najraje videl da bi bil cel avto poleplen z značkami, še pod blatniki? Seveda značka pa VW, ni bolšga.Hvaljenje z izkušnami je kot hvaljenje da maš dovzga tiča. Seveda pa tega noben neve.
Gosic je napisal/-a:Kar se tiče udobnosti nista ne astra ne golf udobna.. z astro sm naredil 2000km, golfom pa 50km, tako da vem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov