Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

šinki
Novinec

Kraj: idrija

Napisal/-a šinki Ne apr 12, 2009 8:46 pm

lancia hf je napisal/-a:
Vikking je napisal/-a:Če ga prodaš kot odpadno pločevino (očiščenega brez plastike tepihov, sedežev) potem boš dobil 10-15€

Noja če bi odstranil kompletno notranjost in stekla bi dobil okoli 100 evrou. Seveda če je motor še notri.

No ja, dobu bo mal več. jaz sem lani za 300kg železa dobu 70e, tega bi blo pa zihr več kot 300kg. Če bi bil moj bi prodsal vse dele, kar je možno, drgač pa pazi kam pelješ na odpad, da boš dobu potrdilo o razgradnji, če ti ga slučajno ne uspe prodati/podariti. Če bi bil moj bi ga tudi podaril, sam da bi se ga rešil.
okužen z Rallyus virusom

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne apr 12, 2009 8:54 pm

šinki je napisal/-a:
No ja, dobu bo mal več. jaz sem lani za 300kg železa dobu 70e, tega bi blo pa zihr več kot 300kg. Če bi bil moj bi prodsal vse dele, kar je možno, drgač pa pazi kam pelješ na odpad, da boš dobu potrdilo o razgradnji, če ti ga slučajno ne uspe prodati/podariti. Če bi bil moj bi ga tudi podaril, sam da bi se ga rešil.

Lani je bilo 1 kg za akomulator 26 centov, zdaj 5 centov, lani je bil čisti baker kilogram 6 evrou ali čez, zdaj je skoraj 3 evre itd....... recesija ;)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Ne apr 12, 2009 9:05 pm

lancia hf je napisal/-a:
šinki je napisal/-a:

Lani je bilo 1 kg za akomulator 26 centov, zdaj 5 centov, lani je bil čisti baker kilogram 6 evrou ali čez, zdaj je skoraj 3 evre itd....... recesija ;)

aluminij je tudi rekordno nizko

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Po apr 13, 2009 11:52 am

shaggx je napisal/-a:šenkaj mi ga xD
za kšn podobn projekt kt je mrcjev tTwingo bi bil :P

Avtomobil ki je gorel je res primeren za razne tuning projekte. Odlično. Upam da ga boš vozil samo na kakšni zaprti pisti. Na cesti te ne želim srečati, ali še huje da me s sabo odneseš na drugi svet.

Da ne bo čisto off topic. Od tega avtomobila je uporaben le zadnji del, ki je nepoškodovan. Kot so že drugi napisali, za popravilo ni primeren in kot tak je vreden bore malo. Edino kar je vredno so ohranjeni deli. Koliko boš dobil zanje pa je dodvisno od potreb kupcev in tvojih prodajalskih spoosbnosti. Vsekakor pa računaj da bo prodaja uporabnih delov dolgoročen prijekt.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Vikking
Uporabnik

Napisal/-a Vikking Po apr 13, 2009 12:46 pm

lancia hf je napisal/-a:
Vikking je napisal/-a:Če ga prodaš kot odpadno pločevino (očiščenega brez plastike tepihov, sedežev) potem boš dobil 10-15€

Noja če bi odstranil kompletno notranjost in stekla bi dobil okoli 100 evrou. Seveda če je motor še notri.

Zadnjič je eden pripeljal favoritko brez mašine, brez gum, jeklena platišča so bila v avtomobilu, očiščen avto (brez plastike, tepihov, stekel) ter dobil 18€. Takšne so odkupne cene.

Trenutna odkupna cena bakra I. kategorije je 2€/kg in ne 3€/kg kot je nekdo napisal. Odkupna cena bakra III. kategorije je 1,8€/kg.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov