Pa dober nakup

Mille je napisal/-a:Pozdravljeni,
torej kupujem malo večji avto za daljše razdalje pa tudi krajše po mestu. Naredim cca: 15-20 tisoč km letno.
Proračun in ugodni finančni pogoji mi dopuščajo da lahko izbiram med dvema avtomobiloma, ki sta prišla v moj najožji izbor : Passat CC in Audi A4.
...
Prosim za vaša mnenja.
Hvala!
Lp
simply je napisal/-a:Meni se mi pospeški pri Škodi ne zdijo nič posebnega - moje lastno opažanje.
simply je napisal/-a:Meni se mi pospeški pri Škodi ne zdijo nič posebnega - moje lastno opažanje.
Ampak če človek cilja na Audi A4 in Passat CC, ki sta roko na srce bolj nastopaška avtomobila mu Superb ne diši - še posebej njen zadek.
Mille je napisal/-a:Vsakršno mnenje je dobrodošlo in ga z veseljem preberem. Odločitev mi res ni lahka, čeprav gre za odločanje na katerega sem čakal in garal več let![]()
Vsekakor ostajam pri izbiri CC ali A4, in vse ostalo odpade--tudi Superb, ki sem ga šel pogledal in roko na srce, avto je res dobro in domišljeno (uporabno) narejen, sam mi pač ne potegne..
Čustva me vlečejo k CC, razum pa k A4, odločitev pa definitivno pade po praznikih.
Lepo praznovanje vsem!
Daj malo napiši, kaj točno si naročil (motor / barva / dodatna oprema)...Mille je napisal/-a:King1 je napisal/-a:a si se odločil in položil aro?
čestitam!!
lp
Hvala!
Ja avto je naročen. Za predstavitev pa bo potrebno počakati najmanj 2 meseca.
Lp
Mille je napisal/-a:..in zmagovalec je....Passat CC![]()
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov