AudiBoy je napisal/-a:In po cem ti sklepas, da jih nima 160k?
Izkušnje

AudiBoy je napisal/-a:GiGi1985 je napisal/-a:AudiBoy je napisal/-a:In po cem ti sklepas, da jih nima 160k?
Izkušnje
Kaj bi pa potem ti sklepal na sluzbenega A4 2.4 (januar '98 ) in 104000km?
LaKi_ je napisal/-a:GiGi1985: Kake ti strelaš tle, to ne moreš vrjet. Kr veš da avto nima 160k km, pa še vidu ga nisi razn na slikah.![]()
Me res zanima po kakšnem kriteriju si ti ocenil, da nima 160k km. Ker ni nič takega slikano, po čem bi lahko sodil kilometre, razen po stopalkah.
Glede oznak, eni se prodajajo tut brez, nekje ti še dodatno zaračunajo te znakce, tko da to ni kazalnik, če je avto bil karamboliran/barvan. Pa večina je začela to že sama dajat dol, tko da ...
Glede vgradnje plina v ta voz. Hmm lahko da ga je do tega pripeljala računica, ker ta avto s tem motorjem po mestu kuri 9, se pravi te 100 km pride 9€, s plinom pa 4,5€.
LP, LaKi
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:
inštalacija je pa zastonj![]()
neka kmečka logika mi govori, da kdor je šel vgradit plin je delal več kilometrov. potem se pa rado zgodi, da se kak kilometer zavrti nazaj. saj z avtom ni nič narobe če je bil vožen na relacijo in so števec priredili ohranjenosti (stalna praksa).
sicer ne trdim kar sem napisal, samo ko se spomnem kaj se dogaja okoli...
se pa tudi najdejo avti z res malo kilometri, kateri se pa ne prodajajo na avtonetu, ker so kupci že vnaprej znani
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 4 gostov