Templar je napisal/-a:Dizla niti slučajno ne, ker pri taki kilometrini na leto ne bo profitirala niti za en poln tank, dizli pa so tudi rabljeni dražji kot bencinarji in ne bo pokrila razlike v porabi sploh. S tem da jo bo v dilzu pozimi vedno zeblo ker se kasneje ogrejejo. Od punce mama ima podoben hec. Ko so kupili nov prvi avto je ona dobila starega z dizelskim motorjem, dela pa cca 10km na dan(v službo in nazaj) Prej je imela bencinarja zdaj jo že 3 leta zebe pozimi, s tem da je avto po treh letih take vožnje začel nabirat na težavah(zapacan EGR in turbina...)
M je napisal/-a:Fiat Sedici oz. Suzuki SX4. Bencinar.
Daedalus je napisal/-a:M je napisal/-a:Fiat Sedici oz. Suzuki SX4. Bencinar.
Zanimivo da je rablo celo stran za ta 2 predloga. Po mojem precej racionalen nakup. Visoka, ne ravno velika, in všečna.
TriCikl, js ti svetujem da opraviš eno spomladansko pranje možganov, da si izbije dizla iz glave. Ker je res nesmiselno, in argumentov imaš polno.
TriCikl je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:M je napisal/-a:Fiat Sedici oz. Suzuki SX4. Bencinar.
Zanimivo da je rablo celo stran za ta 2 predloga. Po mojem precej racionalen nakup. Visoka, ne ravno velika, in všečna.
TriCikl, js ti svetujem da opraviš eno spomladansko pranje možganov, da si izbije dizla iz glave. Ker je res nesmiselno, in argumentov imaš polno.
Vem vem, sem ji že parkrat razložil zakaj ne dizla. Te dni sma si šla ogledat veliko različnih avtov in trenutno je favorit nova Xsara Picasso 1.6 16V. Mislim, da je kar dobra izbira, kaj vi pravite?
Mimogrede koliko naj dam ceno njenemu lanosu? Prva lastnica, l98, 1.5, 41.000km, klima.. in tudi ohranjenost je kilometrom primerna. Je pa tista dolga verzija z ritjo..
kljukec je napisal/-a:TriCikl je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:M je napisal/-a:Fiat Sedici oz. Suzuki SX4. Bencinar.
Vem vem, sem ji že parkrat razložil zakaj ne dizla. Te dni sma si šla ogledat veliko različnih avtov in trenutno je favorit nova Xsara Picasso 1.6 16V. Mislim, da je kar dobra izbira, kaj vi pravite?
Mimogrede koliko naj dam ceno njenemu lanosu? Prva lastnica, l98, 1.5, 41.000km, klima.. in tudi ohranjenost je kilometrom primerna. Je pa tista dolga verzija z ritjo..
mislim da je SX4 1.5 veliko boljša izbira- 13.000 je v akciji z komet opremo- ma povsem dovolj opreme- in je 2-3.000 eur cenejši od primerljivega fiata- tko da je cena res presenetljivo ugodna
kar se tiče pa xsare- avto je star- in res je dober popust, sam ta avto ni nikdar vreden preko 20.000 eur kolikor stane po ceniku- tko da to samo pomeni visoko zavarovanje in odbitno franšizo
lp
TriCikl je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:TriCikl je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:M je napisal/-a:Fiat Sedici oz. Suzuki SX4. Bencinar.
mislim da je SX4 1.5 veliko boljša izbira- 13.000 je v akciji z komet opremo- ma povsem dovolj opreme- in je 2-3.000 eur cenejši od primerljivega fiata- tko da je cena res presenetljivo ugodna
kar se tiče pa xsare- avto je star- in res je dober popust, sam ta avto ni nikdar vreden preko 20.000 eur kolikor stane po ceniku- tko da to samo pomeni visoko zavarovanje in odbitno franšizo
lp
xsaro lahko dobima z popustom nekaj več kot 7k€ tako da pride nova z avtomatsko klimo itd 12.000€
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov