Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Sr apr 15, 2009 8:02 pm

xsara je napisal/-a:
LoCo je napisal/-a:Evo VIII SSL, je iz amerike, bil je zbit sigurno tko k vsi ostali. Zved kok je bil zbit pa preglej ce je dobr sestavlen. Ce je, kupi. Ce rabs koga da gre s tabo bos dal za benz pa pridem jz s tabo.

Pa btw:
Spredne luci so ameriske in za evropski trg nelegalne ker so pozicije rumene namest bele, pa zlo verjetno so tut xenonke notr pa nima 4 airbagov tko kt pise na avto.net

ce te pa se kej zanima pa vpras

lp

hvala za info, bom ga šel pogledat in če bo kokr tok dobr zgledu, pa se bova potem zmenla, pa bom dal za benz pa pivo pa greva pogledat :lol:

aja še to, na kaj je treba bit še pozoren recimp dif, turbina.........nekaj se spoznam na turbake tudi sam, ker sem enga skup sestavu...........(uno t)

In zakaj ga že takoj s sabo ne vzameš, če se ti tako širokosrčno ponudi? Investicija v benz, pa bo v vsakem primeru dobra naložba.

Si mogoče pomislil, da ne mara, da ga kdo vozi, in bi šla z micko :twisted:
RiDe hArD

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Sr apr 15, 2009 8:08 pm

No se bom kar priključil v tole temo.... kolega že dolgo želi evota 8 ali 9, (v rangu 20 do max 30.000 eur) pa ga zanima kakšni so stroški oz cene vzdrževanja? Servis? Cena olja, zavornih ploščic in diskov, drugi dodatni stroški (hibe....?)
Ne gre se zato, da nima denarja, interesira ga tudi Subaru Impreza Sti, Megane RS in Golf R32 in se (še) odloča in tudi cena vzdrževanja veliko pripomore k odločitvi :)

hvala za odgovor,
LP

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Sr apr 15, 2009 8:14 pm

To sem že pisal... bom še enkrat ;)
Prijatelj ima Imprezo WRX STI. Kar se tiče olja, filtrov, ipd... so cene kot navaden povprečen avto (tam nekje 100€). Na Subaru servisu v Vrhniki ga servisira. Kar se tiče diskov in ploščic pa zna biti kar dražje (vemo kakšni so diski in ploščice pri Imprezi). Menjal je spojler za večjega in se mi zdi, da je +1000€.
To je nekako glede vzrževanja - kar se tiče bencina in zavarovanja pa nebi :)
Servisi na EVO-tu so mislim, da vsakih 7500 km.

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Sr apr 15, 2009 8:41 pm

GiGi1985 je napisal/-a:No se bom kar priključil v tole temo.... kolega že dolgo želi evota 8 ali 9, (v rangu 20 do max 30.000 eur) pa ga zanima kakšni so stroški oz cene vzdrževanja? Servis? Cena olja, zavornih ploščic in diskov, drugi dodatni stroški (hibe....?)
Ne gre se zato, da nima denarja, interesira ga tudi Subaru Impreza Sti, Megane RS in Golf R32 in se (še) odloča in tudi cena vzdrževanja veliko pripomore k odločitvi :)

hvala za odgovor,
LP

Za pravo ceno je moj zmer na prodaj :D

Drgac pa avti k si jih nastel ne grejo skp niti slucajno tko da nej razmisl kwa hoce najprej.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Sr apr 15, 2009 9:03 pm

rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Če apr 16, 2009 5:40 am

mire je napisal/-a:OFF.
tud ta ne zgleda slab http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2784863&show=1

stroj, kar se mene tiče pa gledam za evo VIII, drgač pa sem včeraj vidu enga belega evo 9 v btc-ju, mogoče je bil celo peljhan, če si ga še sploh lasti........
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Če apr 16, 2009 5:43 am

R 34 GT-R je napisal/-a:
xsara je napisal/-a:
LoCo je napisal/-a:Evo VIII SSL, je iz amerike, bil je zbit sigurno tko k vsi ostali. Zved kok je bil zbit pa preglej ce je dobr sestavlen. Ce je, kupi. Ce rabs koga da gre s tabo bos dal za benz pa pridem jz s tabo.

Pa btw:
Spredne luci so ameriske in za evropski trg nelegalne ker so pozicije rumene namest bele, pa zlo verjetno so tut xenonke notr pa nima 4 airbagov tko kt pise na avto.net

lp

hvala za info, bom ga šel pogledat in če bo kokr tok dobr zgledu, pa se bova potem zmenla, pa bom dal za benz pa pivo pa greva pogledat :lol:

aja še to, na kaj je treba bit še pozoren recimp dif, turbina.........nekaj se spoznam na turbake tudi sam, ker sem enga skup sestavu...........(uno t)

In zakaj ga že takoj s sabo ne vzameš, če se ti tako širokosrčno ponudi? Investicija v benz, pa bo v vsakem primeru dobra naložba.

ja res bi se pelju z micko 8) , drgač pa ko bo resno in ko bo keš na kupu, potem se bom že povezu z locotom, naj te ne skrbi to, res pa je, da hvala locotu za ponudbo, da gre z mano in ko bo čas se bova že še zmenla...........sicer z mickam sem se že vozu od osmice pa do desetke, tko, da testne vožnje smo že dal čez :lol:

msevc
Nov uporabnik

Napisal/-a msevc Če apr 16, 2009 6:09 am

xsara

prvega srebrnega poznam jaz zelo dobro ;)

je pa moj tudi naprodaj. Modra osmica

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Če apr 16, 2009 6:53 am

msevc je napisal/-a:xsara

super, hvala, kej več pa raje na privatna sporočila......

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Če apr 16, 2009 3:29 pm

xsara je napisal/-a:
R 34 GT-R je napisal/-a:
xsara je napisal/-a:

Pa btw:

lp

ja res bi se pelju z micko 8) , drgač pa ko bo resno in ko bo keš na kupu, potem se bom že povezu z locotom, naj te ne skrbi to, res pa je, da hvala locotu za ponudbo, da gre z mano in ko bo čas se bova že še zmenla...........sicer z mickam sem se že vozu od osmice pa do desetke, tko, da testne vožnje smo že dal čez :lol:

Tud mal me ne skrbi. Ti kr skupčkaj do konca, do takrat pa res škoda njegovga časa, pa benza 8)
RiDe hArD

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Pe apr 17, 2009 8:54 am

msevc je napisal/-a:xsara

maš ps...........

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Po apr 20, 2009 5:05 pm

evo dons šel pogledat tole, http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2688499&show=1 pozna mogoče kdo?...........drgač avto lepo ohranjen, treba bi ga blo še zapelat okrog.........

kaj pa tale je komu znan?........

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2741578&show=1

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Po apr 20, 2009 5:14 pm

mislim da tale firma PINGVIN & SCHWORZ vozi razbite lancerje iz ZDA v slovenijo,pol porihtajo in tlele prodajajo.ker če malo spremljaš njihove oglase na avto.netu vidiš da večkrat prodajajo razbite evote,nudijo pa ti tudi vse rezervne dele za popravilo kao zraven.....

več nevem....
mislim pa da ta srebren nima prednjih luči za evropski trg delanih in da so to luči iz ameriškega modela......tudi zadnji odbijač vidiš da ima ožji del za pritrditev registrske tablice.in tudi tiste rdeče kresničke na bokih mislim da niso na evropskih modelih.....

vsekakor če si avto videl in je dobro sestavljen,probaj zapeljat,magari vzami LOCO-ta s sabo pa go for it

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Po apr 20, 2009 5:21 pm

ja sprednje luči res pomoje niso za eu trg, pa tudi prednji odbijač ni tak kot pri ostalih evo 8, drgač pa ja spremljam oglase te firme in večkrat sem zasledil razbitine, tako, da pomoje je zgodba s tem konkretnim ista (popravljena razbitina), ne vem mogoče pa se motim, zato pa sprašujem 8)

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Po apr 20, 2009 5:25 pm

Če gledaš tisto wrx, potem bi jst raje iskal GT,ampak ne karavana... je lepša, enako konjažo ima in enake zavore, poleg tega je lažja...cena te wrx-e je nizka zato ker so karavani cenejši, za sedanko bi več dal...
555

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Po apr 20, 2009 5:38 pm

ja sam gt-jke so precej starejše, pa še bolj zgonjene sicer pa če smo že pri njih, kaj pa tale kej znana?..........

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2646365&show=1

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Po apr 20, 2009 5:49 pm

xsara je napisal/-a:ja sam gt-jke so precej starejše, pa še bolj zgonjene sicer pa če smo že pri njih, kaj pa tale kej znana?..........

Ta je zelo poznana ja :) Sigurno je, da jo je lastnik vzdrževal kot je treba, ostalo pa ne poznam :)

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Po apr 20, 2009 5:52 pm

nekam čudno modra je tale GT Impreza,gornji Lance Pingvin&... ima spredaj od EVO IX odbijač če se ne motim :?:
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Po apr 20, 2009 5:57 pm

PRODRIVE je napisal/-a:nekam čudno modra je tale GT Impreza,gornji Lance Pingvin&... ima spredaj od EVO IX odbijač če se ne motim :?:

ja eno videvam v ljubljani pa je svetlejše barve, drgač pa ja sem porajtu da ima od evo 9 prednji odbijač, se pravi spredi je bil udarjen.......

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Po apr 20, 2009 6:04 pm

xsara je napisal/-a:ja sam gt-jke so precej starejše, pa še bolj zgonjene sicer pa če smo že pri njih, kaj pa tale kej znana?..........

Mislim da je to ta:
http://www.subaru-slo.net/viewtopic.php?t=1959
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost