Uspešen nakup
LP
turtle je napisal/-a: pri pooblaščencu pride servis olje+filtri (nafte, zraka, olja) nekaj manj kot 300€ za 2.0 hdi. Servisni interval je na 30k km![]()
Pri FL so odpravli večino napak in menjalnik skoraj da ni PSA-jevski
Patko je napisal/-a:Zaradi preselitve se je spremenila tudi razdalja do sluzbe, cca 130km na dan. Ker sem ze tako ali tako razmisljal o menjavi, je tole se pika na i. Bolj ko pa gledam ponudbo manj vem, kaj kupit. Imate mogoce kake predloge, glede na take zelje:
- cena do max 10.000€.
- karavan, dizel
- klima (ce je avtomatska even better)
- cenejsi servisi so tut plus
- udobni sedezi (trenutno mam focusa, pa so mi mal pretrdi)
Gledal sem megana grandtour 1.5dCI, pa peugeoja 307 sw, mogoce astra..al se bolj splaca gledat kako leto starejsi avto razred visje, npr. kaka toyota, mondeo? Bi ga pa potem imel recimo tri leta.. Stil voznje je pa bolj umirjen.
Ze vnaprej hvala za odgovore
uros11 je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:če se hočeš varčno pa udobno vozit kupiš megana 1.5 DCI pa je
točno tako!
porabi npr. 1l manj ko 1.9tdi 101 konjski v audiju a3 novem..
torej, koliko je to?
kolesar je napisal/-a:uros11 je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:če se hočeš varčno pa udobno vozit kupiš megana 1.5 DCI pa je
točno tako!
porabi npr. 1l manj ko 1.9tdi 101 konjski v audiju a3 novem..
torej, koliko je to?
najmanjša poraba, regionalke 4.3l službeno..
moja povprečna 5.0l
če pa vozim po ac 130-150 pa 5.5l
da ne bomo pretiravali povzamimo spodnji link, povprečna poraba 70 vozil
70 Diesel 5,54 l/100km 1.906.410 km und 105.643 l
http://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/41-Renault/372-Megane.html?fueltype=1&constyear_s=2004&power_s=73&power_e=79
kolesar je napisal/-a:speedfreak
kater avto maš to da pije 6.3 pri 130?
zanimivo ker vem da 206 pri 130 pije nekje 7,5
drugače pa glede megana 1.5 dci 100konjev.. mislim da je pravi šparovček, najbolj varčen v tem razredu..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov