Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

David N.
Nov uporabnik

Kraj: Skaručna

Napisal/-a David N. To maj 05, 2009 9:48 pm

chevy je napisal/-a:
David N. je napisal/-a:aja..kr 9 litrou na tstu..sam teli dobr to je str že ta je japonc mađar bi po moje k je mau mlaj piu tm ene 8 litrou? jz k ne diujam pa lepo šaltam :)

Sej na testu vemo kako se vozi.
Pri normalni vožnji zna past poraba tudi za 3 litre. Avto je zelo lahek.

lp

ja to vem ja kako vozjo..norci..tok vlik pomoje da ne..sampak če saj na 8L pade pa je že dobr pa mam že 3 aute hehe kmalu se ne bom mogu odločt :D

David N.
Nov uporabnik

Napisal/-a David N. To maj 05, 2009 9:50 pm

aja sam s tem da govorimo o GTI suzukiju da ne bo kdo zamešou hehe

Uporabniški avatar
Doktor
Novinec

Re: Pomoč pri odličitvi

Napisal/-a Doktor Sr maj 06, 2009 8:08 am

David N. je napisal/-a:Lep pozdrav!
Rad bi si kupiu svoj avto in ne vam točko kerega bi. Trenutno sicer vozim od mt Peugeota 106 1.0 in premore celih 50 HP :oops: :roll: sicer še nimam celotnega denarja ampak računam da bom enkrat do poletja zbrau 1500€ mogoče mal vač al pa man :)
Zanima me vaše mnenje kaj bi blo najbol kupt za ta denar?
Imam sicer ene male zahteve in to so da ni kej preveč star avto, da ma usaj Airbag, pa kkšn servo se tudi nebi branu pred vsem pa da nebi velik piu tm nekje recmo 7.5L.
Na avto.net sem gledu Hyundai Lantra (ma velik opreme pa ni tok stara), ali pa kakšen Fiat Bravo,
Mogoče vi kej vete kaj bi blo najbol in če kdo kej ve kako se kej odneseta ta dva avtomobila predvsem me zanima za Lantro, ker Bravota ima moj sosed in je zadovoljen iz nim
Najlepša hvala!
David

Osebno bi ostal na P106, če je pramalo "konjenice" zamenjaj za 1,4, mogoče 1,6 motor.

Ker je izbira majhna, si lahko pomagaš z "dvojčkom" - SAXO.

LP

David N.
Nov uporabnik

Re: Pomoč pri odličitvi

Napisal/-a David N. Sr maj 06, 2009 8:44 pm

Doktor je napisal/-a:Osebno bi ostal na P106, če je pramalo "konjenice" zamenjaj za 1,4, mogoče 1,6 motor.

Ker je izbira majhna, si lahko pomagaš z "dvojčkom" - SAXO.

LP

ja sj ta autočk mi je čist ušeč..samo je ras mau prešvoh..zdj če bi zamenju so ful dragi teli auti usaj tak letnik k moj..drgač je pa uredu auto zaenkrat se niti ne kvar lepo dela..sam jz bi kej močnejšga..pa ne za divjt sam tko pridejo taki trnutki k morš res potegnt..tuki me je pa že dvakrat skor na cedilu pistu k sm mislu da bo šlo pa ga je zamuril mal in mi je že dvakrat skor bočno prletu auto :? ampak dobr nakonc se je kupi izšlo hehe HVALA BOGU

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Sr maj 06, 2009 9:26 pm

Lej, ker vidim, da je bil Accent omenjen... Sam sem sicer imel novega (l. 2000) in ga še danes ne morem prehvalt glede pokvarljivosti katere praktično ni bilo. Res je kvaliteta materialov bolj švoh a se ti pa avto odkupi z vzdržljivostjo. Dokaj poceni vzdrževanjem in ne pretirano porabo. Sam sem z njim prevozil cca 130.000km in nisem imel niti ene težave okrog delovanja. Pa še razbit je bil vmes. Se je zamenjalo kar se je moralo in je stvarca špilala dalje. Kot pravim ni ravno vrhunec kvalitete a je za normalno vožnjo super, poceni in trpežen avto. Tak, da Accent niti ni tako slaba izbira.

David N.
Nov uporabnik

Napisal/-a David N. Sr maj 06, 2009 9:40 pm

a mogoče še kdo kej ve o GTIjih al pa Lantrah :D

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Če maj 07, 2009 8:16 am

David N. je napisal/-a:no ja ta tvoj letnik mi je še ušeč sam un tastr mi pa ne potegne preveč..pa je dost podobn Lantri sam ni to to. Mogoč k je večja hehe

Ja sej to mislim tisto drugo generacijo. Ni nek lepotec ampak tudi grd ni. Kot pravim sem imel z njim dobre izkušnje glede delovanja, zanesljivosti...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov