mihaing je napisal/-a: MATR SI PA TALENT: kolega ima SDI in nima težav z turbino.
Sem skoraj crknu od smeha
Ampak ne moreš pa rečt, da to ni res!

c00kie je napisal/-a:@ kolesar
Renault-a najverjetneje ne bom več kupil. Res da so ugodni... to je pa bolj al manj vse.
Poznam par ljudi, ki so z 1.5dci-ji imeli velike težave.
1.9TDI z 90 oz. 105KM je res toliko bolj "poskočen"?
Kako pa je s stroški servisa pri TDI-jih? Na kolk so intervali?
Kael je napisal/-a:Osebno: če naslednjič TDI-ja, potem obvezno 2.0 TDI s 140 KM ter 6 prestavam, sicer pa se vedno bolj spogledujem s TSI motorji (bencinski dizel). V notranjosti blažen mir, poraba 1.4 s 125 KM je 5.8-6.1 litra, 1.8 TSI s 160 KM pa 6.8 - 7.1 l ob varčnem režimu vožnje.
voznik5 je napisal/-a:moje izkušnje z golfom SDI: avto ne gre nikamor, za na avtocesto ti ga ne priporočam. ima pa prednost: ne bo ti crknila turbina
Drocky je napisal/-a:dej ne bluzite da negre sdi nikamor. res da ni poskočen, ampak če se prav spomnem sem enkrat za dvema golf4 sdi šibal po AC 160-170kmh. Če bi bil avto res tak za falus, bi ju že zdavnaj prehitel. Aja pa ko smo že glih na teh švoh avtih. zadnjič sem se za eno corso c 1.2 čist lepo dinamično peljal.
Je pa k****a če ne znaš izkoristit potencial motorja, pol pa res rabiš nadmočn avto, da slediš toku prometa po naših cestah
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov