TriCikl je napisal/-a:Kaj pa to?
http://www.podarimo.si/9192-lancia-delta-turbo-diesel
Sicer ni skoraj nič podatkov ampak vseeno..
On ne išče tega, če bi le malo slike pogledal, ali pa vedel kaj je na sliki, nebi tega linka gor dal

TriCikl je napisal/-a:Kaj pa to?
lancia hf je napisal/-a:TriCikl je napisal/-a:Kaj pa to?
On ne išče tega, če bi le malo slike pogledal, ali pa vedel kaj je na sliki, nebi tega linka gor dal
lancia hf je napisal/-a:Žiiga je napisal/-a:emmo... sicer je off pa vendar... kako ti sfolga toliko avtov vzdrževati, glede na to da so sami oldiji skorej. Sam imam dva bolj kot ne že skorej oba gresta v leta pa sem še enega težko sposobne vzdrževati v TOP kondiciji...
Vse gre, samo če imaš veselje, ne pa denar, kot mnogi mislijo. Ponavadi pa ravno za Integralke, veliko ljudi brca v tmo, ko pravi, da je vzdrževanje zelo drago. Je pa tudi problem, ko nekateri kupijo zelo hud avtomobil kar ni problem, potem pa nima niti 100 evrou za popravilo/vzdrževanje![]()
Žiiga je napisal/-a:
se opravičujem ampak sedaj si pa malo sfalil. Za dobrovzdrževan avto JE potreben denar, tu ni druge. Da pa imaš voljo je še toliko bolj dobrodošlo. In če si lastiš star avto... ga hočeš narediti res tko kot je treba nanese ogrooooomno denarja...Sem sam izkusil to... + da pri meni ni bilo v vložke vključeno delo, saj vse delam sam. Ampak se kar ne in ne konča
lancia hf je napisal/-a:Žiiga je napisal/-a:
se opravičujem ampak sedaj si pa malo sfalil. Za dobrovzdrževan avto JE potreben denar, tu ni druge. Da pa imaš voljo je še toliko bolj dobrodošlo. In če si lastiš star avto... ga hočeš narediti res tko kot je treba nanese ogrooooomno denarja...Sem sam izkusil to... + da pri meni ni bilo v vložke vključeno delo, saj vse delam sam. Ampak se kar ne in ne konča
Saj ravno tako razmišlanje kot ga imaš ti, je probvlem, da nastane vzdrževanje drago. Ja kaj si pa mislil, ko si kupil tak avtomobil, da bož dele v "mesnic" dobil napol zastonj. Dam ti primer: Jaz sem skakal do neba, ko sem dobil original lita platišča po enem letu intenzivnega iskanja za 420 evrou. Pač za nekatere pretirano, zame pa več kot poceni, saj se taka platišča srednje ohranjena prodajajo po 1000 evrou, če jih slučajno zaslediš, ker so zelo redke, in še marsikaj bi se dalo našteti na podoben princip.
Pa brez zamere
lancia hf je napisal/-a:TriCikl je napisal/-a:Kaj pa to?
lancia hf je napisal/-a:Sportivo je napisal/-a:TriCikl je napisal/-a:Sicer pa a ni obstajala 1.9TD v prvi generaciji? Nikjer ne piše letnika...
Je obstajala, tako da je mogoče tudi prva generacija.
Jap, in to so uvažali primorci skoraj kot makarone.
Žiiga je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Žiiga je napisal/-a:
Saj ravno tako razmišlanje kot ga imaš ti, je probvlem, da nastane vzdrževanje drago. Ja kaj si pa mislil, ko si kupil tak avtomobil, da bož dele v "mesnic" dobil napol zastonj. Dam ti primer: Jaz sem skakal do neba, ko sem dobil original lita platišča po enem letu intenzivnega iskanja za 420 evrou. Pač za nekatere pretirano, zame pa več kot poceni, saj se taka platišča srednje ohranjena prodajajo po 1000 evrou, če jih slučajno zaslediš, ker so zelo redke, in še marsikaj bi se dalo našteti na podoben princip.
Pa brez zamere
Problem je ker hočeva obadva trditi isto... isto misliva... sva na istem![]()
Hočem ti reči da ma fant v podpisu same oldije, za katere je težko dobiti dele, če pa že pa niso ravno poceni, kar tudi dvigne osnovno vzdrževanje. Me sedaj razumeš? Se pa sam popolnoma zavedam da cene delov za mojega presegajo najman 3x ceno navadnega cliota.
lancia hf je napisal/-a:Žiiga je napisal/-a:emmo... sicer je off pa vendar... kako ti sfolga toliko avtov vzdrževati, glede na to da so sami oldiji skorej. Sam imam dva bolj kot ne že skorej oba gresta v leta pa sem še enega težko sposobne vzdrževati v TOP kondiciji...
Vse gre, samo če imaš veselje, ne pa denar, kot mnogi mislijo. Ponavadi pa ravno za Integralke, veliko ljudi brca v tmo, ko pravi, da je vzdrževanje zelo drago. Je pa tudi problem, ko nekateri kupijo zelo hud avtomobil kar ni problem, potem pa nima niti 100 evrou za popravilo/vzdrževanje![]()
TriCikl je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:TriCikl je napisal/-a:Kaj pa to?
On ne išče tega, če bi le malo slike pogledal, ali pa vedel kaj je na sliki, nebi tega linka gor dallancia hf je napisal/-a:Sportivo je napisal/-a:TriCikl je napisal/-a:Sicer pa a ni obstajala 1.9TD v prvi generaciji? Nikjer ne piše letnika...
In kaj je torej narobe z linkom? Razen tega, da obstaja velika verjetnost da je druge generacije.
lancia hf je napisal/-a:TriCikl je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:TriCikl je napisal/-a:Kaj pa to?
On ne išče tega, če bi le malo slike pogledal, ali pa vedel kaj je na sliki, nebi tega linka gor dallancia hf je napisal/-a:Sportivo je napisal/-a:TriCikl je napisal/-a:Sicer pa a ni obstajala 1.9TD v prvi generaciji? Nikjer ne piše letnika...
In kaj je torej narobe z linkom? Razen tega, da obstaja velika verjetnost da je druge generacije.
Se raje na tako vprašanje zadržim, zaradi tega kar sem napisal. Pač nekateri ne poznajo avtomobilov
GTI_Fan je napisal/-a:Pozdravljeni!
Kot že naslov teme pove, iščem Lancio Delto, model 1979 - 1994. V kolikor kdo pozna koga, ki jo ima (in bi jo prodal), bi lepo prosil za kakšno informacijo oz. kontakt.
Ti avtomobili se praktično ne oglašujejo in prodajajo več, ker jih lastniki zaradi starosti in (ne)ohranjenosti peljejo direkt na uničenje.
Trenutno se sicer ena prodaja, vendar je bil to ljubliteljski avto, dobro vzdrževan, zato tako visoka cena - pogajanje žal ni možno...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2791594&show=1
V bistvu je avto predober za zastavljeni projekt, po drugi strani pa z njega ne morem uporabiti skoraj nič delov...
Stanje avtomobila niti ni važno, rabim predvsem dokumente. V primeru, da kupim avto, do katerega me pripelje vaša informacija, dam informatorju 100 EUR nagrade.
Opravičujem se tistim, ki ste temo brali že na enem drugem forumu...
Najlepša hvala za pomoč in lep pozdrav!
TriCikl je napisal/-a:
Sploh ni bilo mišljeno provokativno. Dejansko me zanima zakaj nebi mogel uporabiti papirjev od dizla. Kolikor sem razumel avto potrebuje samo zaradi papirjev.
emmo je napisal/-a:jaz sem eno gledal pred dvema letoma v šiški poleg drenikove ulice.je bila taozka in turbo.samo zadaj koloteki čisto gnili .morda kdo ve kje je pristal tisti avto? sem kasnej lastnika spraševal in mi je rekel da je bila prodana
_Pancho_ je napisal/-a:Vem za eno na Škofijah pri Kopru, tam stoji že nekaj let. Kateri model točno nevem (mogoče je HF, ampak nisem čisto prepričan).
zlarre_ je napisal/-a:
Glede Delte......pejdi v italijo in boš dobil kar iščeš.....v Slo ke tega bolj malo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov