lancia hf je napisal/-a:Se ponovno opravičujem, če sem slučajno pozabil odebeliti oklepaj, (da bi nekateri malo bolje prebrali, kar je: (v njem pše vse)) Tudi če vozi 20 let starega italiana :P
AudiBoy je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Se ponovno opravičujem, če sem slučajno pozabil odebeliti oklepaj, (da bi nekateri malo bolje prebrali, kar je: (v njem pše vse)) Tudi če vozi 20 let starega italiana :P
Sedaj mi pa ti raje povej, koliko je teh "izjem"... ki so tako zadovoljni z VW-jem, da ga ne dajo od bajte in so se tako zelo zadovoljni, da bi po potrebi kupili seenega?
sonic je napisal/-a:Ma saj ni panike.
Sem namreč ugotovil da je na tem forumu (ali celo nasploh) že kar tradicija, da v kakršnikoli debati, povezani z VW, mora obvezno uletet od nekje nekdo, ki malo sk*rca Volkswagne in leti naprej.
V bistvu bi bilo že čudno, če tega ne bi bilo. Tako kot v Monty Pythonu, ko vsake toliko pride mimo model v viteškem oklepu in nekoga mahne s crknjeno kuro, ali pa ko rečejo "And Now for Something Completely Different". Nima smisla, ampak očitno mora bit, del showa...
Sedaj ko smo torej prejeli svojo standardno dozo anti-VW šimfanja, pa se lahko vrnemo na temo.
Predvsem me zanimajo, če ima kdo kakšne izkušnje/zanimivo zgodbo s prehodom z golfa na passata. Tako za začetek.
lancia hf je napisal/-a:Samo med kolegi, in sodelovci ki kupujejo avtomobil, ki bo avto služil njemu, ne pa oni avtu, počasi tudi izumirajo na naši firmi, in med mojimi kolegi
lancia hf je napisal/-a:Veyron je napisal/-a:Hehe itak, cene padajo tut precenjenim nemcem![]()
13-15k€ za 07 letnik in 1,9tdi??? NE ME JEBAT!
Jap za ta denar dobiš nov avtomobil, ki ima celo lučko v pritljažnem prostoru, in predalu v armaturi .......
shaggx je napisal/-a:boli tudi to da se pri vsaki znamki najde kakšen avtomobil z serijsko napako. in v našem, naselju imamo primer ko smo mi kupili passata uvoženega, po usej verjetnosti zbiti km pa nam je 6 let BP, od sošolca fotr kupu enakega pasata z enako mašino, opremo pa use pa je nonstop nekaj crkovalo
aja ta pasat je bil kupljen nov
Polo78 je napisal/-a:shaggx je napisal/-a:boli tudi to da se pri vsaki znamki najde kakšen avtomobil z serijsko napako. in v našem, naselju imamo primer ko smo mi kupili passata uvoženega, po usej verjetnosti zbiti km pa nam je 6 let BP, od sošolca fotr kupu enakega pasata z enako mašino, opremo pa use pa je nonstop nekaj crkovalo
aja ta pasat je bil kupljen nov
Balkan sindrom. Avti narejeni za zahodno Evropo so kvalitetnejši od tistih narejenih za vzhod in jug Evrope. Stara a še vedno zelo aktualna zgodba. Žal še vedno spadamo sem tudi mi oz. nas imajo še vedno za del Balkana.
Sem namreč slišal za podoben primer novega Passata, ki je nonstop crkoval in zgodba serviserja je bila točno taka, potem ko je lastnik do konca po**zdil. Pa da se ne bom omejil samo na VW, žal je tako pri veliko EU znamk. Je pa podoben "hec" tudi z nekaterimi japonci, ki so delani v EU (Toyote iz Francije, Honde iz Anglije,...).
Podobne zgodbe pa se dogajajo tudi drugod, ne samo v avt. industriji. Vsi smo že verjetno slišali za kvalitetnejše pralne praške iz Avstrije ali pa boljše Nuttele iz Italije?! :P
Polo78 je napisal/-a:
Podobne zgodbe pa se dogajajo tudi drugod, ne samo v avt. industriji. Vsi smo že verjetno slišali za kvalitetnejše pralne praške iz Avstrije ali pa boljše Nuttele iz Italije?! :P
sonic je napisal/-a:Kakšni komentarji na avtomobila, ki sem ju linkal zgoraj?
mito155 je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:
"balkanski" volkswagni kot jim praviš pa imajo iste začetnice v VIN kodi kot nemški volkswagni... predlagam da začneš malce manj z rosfrej prijatlji pljuvati po vsem kar ima značko... antiznačkar...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov