SpiderMan je napisal/-a:Zgleda da je moje zanimanje res trn v peti marsikomu. Sicer res ne vem zakaj.
Da najprej komentiram tisto o vožnji po mestu....
Mi smo iz vasi in že imamo 1 avto, pravzaprav imamo 2, ampak kombi bo nadomestil enega. V mesto se skoraj ne vozimo. Ne vem zakaj bi se????
Če bi imeli samo 2 otroka bi prišel R v poštev, zdaj pa ne pride več. Mene zanima, kdo od vas ima pravzaprav 3 otroke od tega dva t.i. dvojčka, ki rabita vse po dvojno in se vozi brez problema v karavanu? In tisti ki je ta srečnež, ali se hranite tudi brez problema? Kam se usedete, ko žena hrani dojenčka in zunaj ni nikjer za sedet, otrok pa lačen, zato morate ustaviti na prvi bencinski ali parkirnem prostoru? Če se že nahranite, kje se potem previjete... 2x? V Alahambri? Kako, če je avto poln, prtljažnik poln? Po mojem da tega še nihče ni prakticiral.
Sicer imam enega otroka, ni mi pa jasno kam se vozite da morate previjat in hranit otroke med vožnjo, Mb-Portorož je vožnje 2 uri? Sam bi tudi imel željo po čem takem če bi imel tri, tako da se strinjam z željami, ampak me pa vseeno zanima.SpiderMan je napisal/-a:Zgleda da je moje zanimanje res trn v peti marsikomu. Sicer res ne vem zakaj.
Da najprej komentiram tisto o vožnji po mestu....
Mi smo iz vasi in že imamo 1 avto, pravzaprav imamo 2, ampak kombi bo nadomestil enega. V mesto se skoraj ne vozimo. Ne vem zakaj bi se????
Če bi imeli samo 2 otroka bi prišel R v poštev, zdaj pa ne pride več. Mene zanima, kdo od vas ima pravzaprav 3 otroke od tega dva t.i. dvojčka, ki rabita vse po dvojno in se vozi brez problema v karavanu? In tisti ki je ta srečnež, ali se hranite tudi brez problema? Kam se usedete, ko žena hrani dojenčka in zunaj ni nikjer za sedet, otrok pa lačen, zato morate ustaviti na prvi bencinski ali parkirnem prostoru? Če se že nahranite, kje se potem previjete... 2x? V Alahambri? Kako, če je avto poln, prtljažnik poln? Po mojem da tega še nihče ni prakticiral.
M je napisal/-a: Petkrat vam pove, da enoprostorci ne pridejo v poštev, pa si ne daste dopovedat. Čudno, da ni še noben Kie Ceed predlaga, tisto tudi v vsaki temi ponujajo. Človek ve, kaj hoče, a res ne more biti do dovolj???
Multivan, v vsakem primeru.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov