Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
kamnčan
Novinec

Kraj: kamnik

Napisal/-a kamnčan Sr maj 27, 2009 9:31 pm

no uglavnem sm se udloču pa ga kupil. ja edino kar je je za je treba zavorne ploščice zamenat. vozi se zelo lepo oprijem je tudi na mokrem boljši kot sm ga imel pri bravotu na suhem. poraba bo definitivno manjša od bravotove (10 do 12). ceno sem pa zbil za 90€. ustalo je uredu malo je pa rje pri zadnjem desnem koloteku samo malo kita barve pa bo. tko d hvala za use odgovore, pa če bo se kaj vam pa z veseljem pisem.
p.s. leti ko svinja

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Sr maj 27, 2009 9:35 pm

kamnčan je napisal/-a:no uglavnem sm se udloču pa ga kupil. ja edino kar je je za je treba zavorne ploščice zamenat. vozi se zelo lepo oprijem je tudi na mokrem boljši kot sm ga imel pri bravotu na suhem. poraba bo definitivno manjša od bravotove (10 do 12). ceno sem pa zbil za 90€. ustalo je uredu malo je pa rje pri zadnjem desnem koloteku samo malo kita barve pa bo. tko d hvala za use odgovore, pa če bo se kaj vam pa z veseljem pisem.
p.s. leti ko svinja

lepo da si zadovoljen pa upam da ti bo dolg cajta služu :D

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr maj 27, 2009 9:51 pm

No super; uživaj v pridobitvi & naj ti lepo služi.
Ob priliki spoliraj meglenke, da bodo opravljale svojo funkcijo kot se zagre. Če se boš pa kaj pozneje odločil preobuvat zadevo; ti glede felten gum in felten priporočam 215/40 - R16 - se najboljše obnesejo na temu modelu ;)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tomas666 Sr maj 27, 2009 10:24 pm

pa predstavi ga v galeriji :D naj ti dolgo služi!!!

LP!
Slika

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Sr maj 27, 2009 11:30 pm

zoranwagen je napisal/-a:
zlarre_ je napisal/-a:
MuRiCi je napisal/-a:
zlarre_ je napisal/-a:Ne ;)

Čim dlje roke stran od tega.

Zakaj?Poznaš osebno?LAhko malo več napišeš,al ti pač ne sede znamka avta?

No bom povedal.
Kot vsi vemo in lahko damo roko na srce....stari hyundai niso bili nevem kako kul avti....ta ima že svoja leta in tudi kar nekaj je prevozil....160.000 ni malo za avto ki je 1997 letnik. ;)

Avto je 2,0 139km in za ta avto noben tukaj nemore rect da avtek ni steran....že sam po sebi te pritegne da ga mal ožgeš na plin.
Nekdanji sodelavec ima 1.6 model pa mu pije 9....tega pod 12l ne spraviš.

Cena je tudi precej majhna, čeprav avto zgleda zelo lep na slikah, sam oči znajo tudi lagat.....tako da še najmenj 1000€ bo moral dat da si ga spravi v normalno stanje.

Pa smo že na 2600€.....za ta denar pa dobiš že zelo lep avto.

Lp

Lojze...drugo ti ni za rečt...nimaš pojma pa blebečeš avta nisi vidu pa veš kok je treba vložit nanj

sm mel GT-japa morem rečt tok hvaležnega avta pa avto, ki bi delal tok malo problemov in se ga je ornek gonlo...nonstop

Tudi sam imel Lantro 93. del srednje in vso študentarijo, naredu z njo 130kkm, ko se šla iz rok je imela malo čez 200kkm. Tudi skoz na obratih, samo da je bilo olje toplo.
RiDe hArD

Uporabniški avatar
scisco1
Novinec

Kraj: Ljubljana&Dolina ljubavi

Napisal/-a scisco1 Če maj 28, 2009 12:21 am

Pri meni je bilo tudi potrebno rjo zadaj odpravit, ter zamenjani so še amortizerji in fedri (seveda je vse skupaj zeloooo nižje :) )
Ostalo je BP.

Upam, da ti bo dobro služil.

Lp, Nejc

Uporabniški avatar
kamnčan
Novinec

Napisal/-a kamnčan Če maj 28, 2009 6:33 am

a kdo ve za dobre zavorne ploščice. v trgovini z avto deli so mi rekli da pridejo okoli 85€. zdej me pa zanima če so ksne cenejse samo kvaliteta nesme biti slabsa. Rjo bova pa z očetom odpravila.

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Če maj 28, 2009 8:54 am

Ce te zanima ti za 30 evrov posljem sprednje pa zadnje skoraj nove z mojega avta ki ga prodajam po delih ! Drugace si pa dober avto kupo poraba bo okoli 8-10 litrov.
Lp by Mare

Uporabniški avatar
kamnčan
Novinec

Napisal/-a kamnčan Če maj 28, 2009 2:49 pm

skoda ker sem se iz mehanikom ze zmenu

Uporabniški avatar
DaDDo
Novinec

Kraj: Mala Nedelja Maribor

Napisal/-a DaDDo Če maj 28, 2009 4:16 pm

Preglej podvozje... Zaden most rad prerjavi.

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Če maj 28, 2009 5:01 pm

kamnčan je napisal/-a:no uglavnem sm se udloču pa ga kupil. ja edino kar je je za je treba zavorne ploščice zamenat. vozi se zelo lepo oprijem je tudi na mokrem boljši kot sm ga imel pri bravotu na suhem. poraba bo definitivno manjša od bravotove (10 do 12). ceno sem pa zbil za 90€. ustalo je uredu malo je pa rje pri zadnjem desnem koloteku samo malo kita barve pa bo. tko d hvala za use odgovore, pa če bo se kaj vam pa z veseljem pisem.
p.s. leti ko svinja

Lega na cesti boljša kot pri bravotu? a se hecaš, al precenjuješ hyiundaia ali pa si imel bravota popolnoma zanič. Če želiš ti najdem test med bravotom in golfom IV, ki sta si bila konkurenta do leta 00 in boš videl koliko boljšo lego ima bravo kot pa golf IV, če kdo ne verjame, lahko poiščem test. Porabo si imel 10-12? potem si tudi za mašino zelo slabo skrbel, saj taka poraba dejansko ni mogoča, razn če ga voziš na ful. Že v nekaj postih prej sem povedal oz. v drugi temi za hyundaija da sem se tudi sam navdušil nad njim, na koncu pa je prišel bravo, po nasvetu večine in sedaj bi tudi js tko svetoval. drugače pa lep zgleda ni kaj.

Uporabniški avatar
Pitu
Novinec

Napisal/-a Pitu Če maj 28, 2009 5:06 pm

Fiatfan,nehaj že kovat te Fiate med zvezde in Bravota primerjat z vsakim avtom,ki ti pade na pamet.So še daleč boljši avti,pa tut slabši. Pa nimam nič proti Fiatu,oz. mi je vsak avto po svoje dober,ampak ti pa že rahlo pretiravaš...Malo še pa boš primerjal Brava 1.6 z Golfom V GTI...Ampak vsi vemo kateri je boljši po tvoji presoji...

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Če maj 28, 2009 5:09 pm

OFF: vi nimate pojama. Fiat premaga katerega koli golfa.

V nizki ceni.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Če maj 28, 2009 5:12 pm

[quote="mihaing"]OFF: vi nimate pojama. Fiat premaga katerega koli golfa.

itak....

V nizki ceni.
:D :D :D :D

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Če maj 28, 2009 5:45 pm

Pitu je napisal/-a:Fiatfan,nehaj že kovat te Fiate med zvezde in Bravota primerjat z vsakim avtom,ki ti pade na pamet.So še daleč boljši avti,pa tut slabši. Pa nimam nič proti Fiatu,oz. mi je vsak avto po svoje dober,ampak ti pa že rahlo pretiravaš...Malo še pa boš primerjal Brava 1.6 z Golfom V GTI...Ampak vsi vemo kateri je boljši po tvoji presoji...

Tukaj se vidi, da nekateri predvsem king1, mihaing, pitu in še nekateri dobesedno nimate pojma o avtomobilizmu. Če ne veste za nič drugega še za konkurente med avti potem pa res nevem, priporočam vam malo branja, potem pa komentar.

PA PREBERITE SI ŽE ENKRAT KREDIBILEN TEST, ne pa da sami sebe smešite in govorite stvari k so vsem jasne.

http://www.fiat-klub.si/forum/viewtopic.php?t=184

Ps: raje dvakrat preberite, da ne boste v drugi temi spet govoril k da še tega nista slišal.

Uporabniški avatar
scisco1
Novinec

Kraj: Ljubljana&Dolina ljubavi

Napisal/-a scisco1 Če maj 28, 2009 5:56 pm

Js bom tko reku, enkrat mel fiata, nikol več fiata :) bila je božična jelka na armaturki...
Pa ni bil bravo, ampak stilo mjtd ;)
lp

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Če maj 28, 2009 5:59 pm

Fiatfan je napisal/-a:
Pitu je napisal/-a:Fiatfan,nehaj že kovat te Fiate med zvezde in Bravota primerjat z vsakim avtom,ki ti pade na pamet.So še daleč boljši avti,pa tut slabši. Pa nimam nič proti Fiatu,oz. mi je vsak avto po svoje dober,ampak ti pa že rahlo pretiravaš...Malo še pa boš primerjal Brava 1.6 z Golfom V GTI...Ampak vsi vemo kateri je boljši po tvoji presoji...

Tukaj se vidi, da nekateri predvsem king1, mihaing, pitu in še nekateri dobesedno nimate pojma o avtomobilizmu. Če ne veste za nič drugega še za konkurente med avti potem pa res nevem, priporočam vam malo branja, potem pa komentar.

PA PREBERITE SI ŽE ENKRAT KREDIBILEN TEST, ne pa da sami sebe smešite in govorite stvari k so vsem jasne.

http://www.fiat-klub.si/forum/viewtopic.php?t=184

Ps: raje dvakrat preberite, da ne boste v drugi temi spet govoril k da še tega nista slišal.

OFF: važn da maš ti pojm o avtomobilizmu. aja sorry o fiatu ostalo ti verjetno ni poznano prav veliko glede na to kakšne objave pišeš a ne?
še to: lej če ne veš odgovora na kakšno temo prosim ne komentiraj ne pa, da takoj ponudš italjana. ne bom reku, da so slabi ampak bravota (1998) pa golfa(1998) res ne morš primerjat, posebej pa ne v kvaliteti fant.
;) ;) ;)

p.s. lastniku coupeja pa želim čimveč lepih in varnih kilometrov. pa čim manj popravil

lp

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Če maj 28, 2009 6:43 pm

pa kako jih ne morš primerjat, če sta bila v istem razredu in v istem času, sta bila konkurenta. od kot jih ne morš primerjat?? pa daj preberi test fant pa potem govori.
zakaj pa je pri brzini v ovinek golfu dvignilo kolo v zrak, pri isti hitrosti pa fiatu ni? preberte teste že enkrat kr zgleda da res ne veste niki klasificirat avte v razredu, kaj šele več.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Če maj 28, 2009 6:51 pm

Mene pa samo nekaj zanima, zakaj ste eni tako zagriženi za eno znamko ali vam plačujejo ali kaj, men je pa vsen k... katira znamka je važen da dela

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii Če maj 28, 2009 6:51 pm

Fiatfan počasi bo res dosti tega tvojega fiata, pusti ljudem dihati in jim ne vsiljuj svojega mnenja, ker postajaš nadležen. ;)

Lp, Gapi
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov