Technologic je napisal/-a:Eni si pač nemorjo pomagat pa serjejo po italjanih skoz na tem forumu, pol pa ga vprašaš zakaj pa reče da je mel slabo izkušnjo.
j**eš, ka če te ena baba zajebe si neboš druge dobo?
Fiatfan je napisal/-a:stench je napisal/-a:Na bravotu je problem to, da ti pušča pečka za gretje in voda kaplje direktno na računalnik za airbag in ta crkne. Po modelnem letu 99 so tudi kljuke na vratih načeloma plastične in ne več gumijaste in ne pokajo več. Na odbijačih posebej spredaj zelo rada odpada barva. Drugih stvari pa ni.
Obični servis (vsi filtri, oljete) na pooblašcencu pride 150€ (od tega je olja za 40€) Velikki serivs od 350€ dalje, odvisno kaj je za menjat. Pazit moraš da ima avto že ta nov zobnik za zobati jermen, ki ima ščitnik da jermena ne pobira (ker če nima boš mogel jermen predčasno menjat tako kot jaz). Vodna pumpa se pri bravotu 1.6 ne rabi menjat skupaj z zobatim jermenom.
Neoriginal izupušni sistem od katalizatorja dalje pride cca 150€ z delom na pooblaščencu, skolopka pride nekje 150€ plus olje v menjalniku. Vžigalni kabli so nekje 50€ z deiom,
tole me zanima, k si reku da mora avto že met nov zobnik za zobati jermen ker drugač ga pobira? kako to misliš ktir ta nov zobnik?
lahko malo več o tem?
hvala
šinki je napisal/-a:Za moje pojme je samo +, če je avto pripeljan iz Italije. Manj soli, lepše ceste...
miha7889 je napisal/-a:Jaz tudi iščem bravota , ampak bencinarja....
Me zanima ker od teh ki so trenutno na avto.net se najbolj splača za nekje 1000-1500€, pa s klimo če je mogoče.
Že kar lep čas kopujem avto in počasi že obupujem...
GiGi1985 je napisal/-a:šinki je napisal/-a:Za moje pojme je samo +, če je avto pripeljan iz Italije. Manj soli, lepše ceste...
Vozijo ko bud***, parkirajo kot pride, večina avtov je obtolčenih, poribanih, v zelo slabem stanju, kdor pa kupi dizla pa dela po 50.000 km in več. Potem jih prekupčevalci prodajajo 10 let stare z čudežnimi 100.000 km in servisno, seveda oh in sploh ohranjene. Potem pa sledi jokanje po forumu in financiranje mehanikov....
ta_pravi je napisal/-a:no odločitev je padla...bo JTDnism še plaču ma je skor 100%.
Kako je kej s turbinami pr teh motorjih?...je vzdržljiv motor?
LP
lenivec je napisal/-a:Matjazy je napisal/-a:Težava je tudi to, da so vsi iz Italije, kar ne pomeni nič dobrega (govorim o TD).
spet govorimo na pamet n? itak. TD so se prodajali v SLO, JTD so pa vsi uvoženi. in kaj je to slabega če je italije?
C2 VTS je napisal/-a:da še jaz malo pokomentiram zadevo. Imam sicer mareo, in ne bravota ampak vidim, da jeveliko govora o motorju... Stari 1.6 16v velja za najboljši BENCISKI izdelek fiata. Gre za odličen motor, potrjeno mnogokrat. Sam osebno lahko trdim naslednje:
letnik 97, prevoženih 217.000 km, mešana- dinamična vožnja do 8l, na 10.000 km ga spije cca. 1 liter olja. Brez vsakršne napake ali stroškov, servisi na 20.000 km ( so poceni). Glavnega servisa na 200.000 nism niti delal (jermeni za fiat so stestirani do 300.000 km brez problema), zato tudi nisem nameraval več vlagati v avto. Drugače pa gre ko šus in bo ostal pri hiši dokler bo delal ko šus oz. ne bo kakšne večje okvare. npr. da bo presegala vrednost samega avta.
Zdaj pa da ne boste rekli da hvalim fiat, lahko rečem da sem imel srečo z nakupom avta.
Vglavnem če dobiš bravota 1.6 z servisno knjižco in znano pretekljosto in da vidiš , da je vse vredu, nimaš kaj falit. To so moje izušnje.
js mam podobne izkušnje, vendar da ti spije liter olja mi je pa mal preveč. men ga dobesedno nič, verjetno pa zato kr ga ne vozim v visokih obratih.
lp
LP
Glavnega servisa na 200.000 nism niti delal (jermeni za fiat so stestirani do 300.000 km brez problema), zato tudi nisem nameraval več vlagati v avto.
UDO1 je napisal/-a:Glavnega servisa na 200.000 nism niti delal (jermeni za fiat so stestirani do 300.000 km brez problema), zato tudi nisem nameraval več vlagati v avto.
To je bol tko... jermeni po 200-300k km so bolj bogi .... Sej lahk da bojo zdržal, ampak teh 200€ na 5 let dat za jermene ne bi smel bit nek strošek.
Načeloma okol motorja nekih problemov z 1.6 mašino pa tut kakim jtd ni ... Pazit je treba na zrabljene kljuke, air bag lučka se rada pržge, bremze so za dirkanje bolj švoh, pa kako luščenje odbijačev,... to je nekak to.
UDO1 je napisal/-a:JSt sm sam naštel glavne probleme ... in zakaj bi po nakupu mel še dodatne stroške z klukami pa bremzami, pa ne vem čem še... Dobr, da kritične zadeve veš in pregledaš pred nakupom...
Barva se pač ne lušči pri vseh avtih ... mislim halo... Kok morš bit tolk prisranski .. k*** luščijo se vsi avti...Če se vsi trije, ko ste jih mel pr hiši luščijo, pa vam predlagam, da si kdaj kak avto kupte
VW recimo... se vsaj ne lušči barva in majo orng kluke :P
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov