Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Ne maj 31, 2009 6:53 pm

sej res ne moreš met vseh čistih u glavi, da bi verjel...tak avto za to ceno, le če bi bil spredaj razbit, da bi mel še za ene 2k eur stroškov.

gtilook
Novinec

Napisal/-a gtilook Ne maj 31, 2009 6:55 pm

mene je sedaj človek klical iz španije, in mi vse povedal, samo ne vem. cena je res toliko, edino za denar ne vem, sicer ga ne bom nakazal, samo vseeno. Pomoje je lahko res.

gtilook
Novinec

Napisal/-a gtilook Ne maj 31, 2009 7:00 pm

mene je sedaj klical iz španije glede avta. cena je res toliko, vendar ne vem kako je z denarjem. rekel je da dobim vse po emailu navodila in vse. bomo vidli.

gtilook
Novinec

Napisal/-a gtilook Ne maj 31, 2009 7:01 pm

mene je sedaj človek klical iz španije, in mi vse povedal, samo ne vem. cena je res toliko, edino za denar ne vem, sicer ga ne bom nakazal, samo vseeno. Pomoje je lahko res.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Ne maj 31, 2009 7:01 pm

gtilook je napisal/-a:mene je sedaj klical iz španije glede avta. cena je res toliko, vendar ne vem kako je z denarjem. rekel je da dobim vse po emailu navodila in vse. bomo vidli.

velik sreče sam vseeno mislim, da je to nateg! ;) ;) ;) ;)
lp

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Ne maj 31, 2009 7:09 pm

hmm...čudno...kot prvo je mail s slovenskim imenom in priimkom, pogovor je v angleščini, pa nobene opombe v oglasu. Poleg tega, pa da tebi isto napiše kokr meni je tud čudno, ker jst sem ga tud druge reči spraševal, pa ni nič od tega povedu...Samo copy-paste....pa eden na x bo že dal tist keš...

Sem mu pa lepo povedal, če gre za kakšen način 50/50 no way, zato ker nikjer ni nobene pogodbe, pravzaprav kaj mu boš, če je on iz tujine...

gtilook
Novinec

Napisal/-a gtilook Ne maj 31, 2009 7:14 pm

ja, ei daj še malo sprašuj kako gre glede plačila. ker ga jaz tudi. pa potem povej

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Ne maj 31, 2009 7:48 pm

Ti kar nakaži denar ... :lol: :bonk
In čez 1 mesec jokcaj na oddaji Preverjeno ali pa Tedniku.

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Po jun 01, 2009 12:45 pm

se je o podobnem nategu že pred parimi meseci pisalo na a.com!
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...

Uporabniški avatar
RoBBiE`
Novinec

Napisal/-a RoBBiE` Po jun 01, 2009 1:58 pm

ne nasedat!!!to je isto kot na mobile.de....vecinoma pa hocejo denar prek western uniona pa še pravjo,da tam ne povedat,da gre za nakup avtomobila....toliko v vednost..LP
..::Bravo for Bravo::..

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Po jun 01, 2009 2:19 pm

ne morem verjet da ste eni tako zelo naivni..
vidim, da je s prodajo fake avtov podobno kot s prodajo telefonov. nedavno sem imel oglas za telefon in sem dobil sigurno 10 mailov, s precej visokimi ponudbami.. od mene so želeli le vse podatke;

Bank Transfer :
Bank Name
Holder's Name
Account Number
Item Name

PayPal :
Full Name
PayPal Email Address
Item Name

kdo ve zakaj bi vse to uporabili.. sicer pa se smejim tudi posameznikom, ki po mailu pošiljajo slikane svoje dokumente od avtov, sebe itd..
pa ne moreš no bit tako naiven! dandanes v tržnem gospodarstvu trg določa cene in če ima nekdo krizo, da ceno od avta malo pod tržno.. ne pa smešno nizko.

gtilook
Novinec

Napisal/-a gtilook Po jun 01, 2009 3:52 pm

Jerch...kaj ti praviš, je nateg? je možno to, naprimer da ga pripeljejo v slo. potem pa kupiš in ne daš nič denarja prej prede ti ga ne pripeljejo. Kaj pa če nakažeš npr. je varno. ni to tako kot pri ebay?

aquariumwild
Novinec

Napisal/-a aquariumwild Po jun 01, 2009 3:56 pm

naj mu en pošlje mail na foro, da potrebuje naslov kjer je avto, ker ima kao službeno pot itd itd in da če je na isti relaciji, da bi prišel pogledat avto;)

pol boste pa vidl reakcijo

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Po jun 01, 2009 4:17 pm

sem se spustil dolgo dolgo nazaj v tako stvar.. in sicer po pameti.
logika pa je taka; ne dajaj svojih podatkov, dokler ti jih ne posreduje on. potem jih preveri- marsikaj glede avta se da..

ne glede na zgoraj opisano pa sem 99,9% prepričan, da gre za simulirano stvar in si le eden izmed naivnežev, ki te mika. pri e-bayu se plačuje s paypal-om. obstajajo garancije ter minimalen riziko. tukaj pa ob predpostavki pošiljanja denarja preko westernuniona ni nikakršne garancije. sledi se zabrišejo isto sekundo.

še vedno ne morem verjeti, da je kdo lahko tako zelo naiven.. priporočam ti, da se sprijazniš s tržnimi cenami, ker tudi, če bi meni zlato začelo rasti na drevesih, ga nebi pordajal za pol cene kot je na trgu.

gtilook
Novinec

Napisal/-a gtilook Po jun 01, 2009 4:18 pm

mi je povedal naslov :D

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po jun 01, 2009 5:03 pm

Jerch_ je napisal/-a:ob predpostavki pošiljanja denarja preko westernuniona ni nikakršne garancije

narobe!

pošiljanje denarja preko western union-a zahteva podatke tako od pošiljatelja kot od prejemnika in to veljavne podatke ( beri: potni list ali osebna izkaznica)

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Po jun 01, 2009 5:11 pm

Z Westeren Union se da lepo pomutiti, še posebej pri kakšnih manjših bankah v UK.

To pa pišem zato, ker sem imel sam podobne izkušnje - slabe v preteklosti.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po jun 01, 2009 5:12 pm

simply je napisal/-a:Z Westeren Union se da lepo pomutiti, še posebej pri kakšnih manjših bankah v UK.

To pa pišem zato, ker sem imel sam podobne izkušnje - slabe v preteklosti.

off:
če so imeli ponarejene osebne oz. potne liste potem je vse možno. naš sistem v slo tega ne dopušča vsaj kar se tiče sprejema denarja ker ti za vsako malenkost zavrnejo wu.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov