drgač pa 1.2 16v 55kw Expression.
Lp
belkaena je napisal/-a:Meni so v soboto naredili ponudbo, clio 5 vrat, z vso opremo (razen šibedah in park. senzorji), mašina 1.5 DCI za 13.500 EUR. Če se pa tukaj i30 ne skrije, pa res nevem. Tako, da Clio all the way, pa še lepši je kot Hyundai.
Da odgovorim, še na zgornji post. Cliota 1.2 tce sem vozil in je mašina pozitivno presenetila s prožnostjio, sam bi pa vzel dizla, ker pri 1.2 tce je povprečna poraba 7l, vsaj pri tistem, ki sem ga jaz vozil je bila 7,2.
mihaing je napisal/-a:belkaena je napisal/-a:Meni so v soboto naredili ponudbo, clio 5 vrat, z vso opremo (razen šibedah in park. senzorji), mašina 1.5 DCI za 13.500 EUR. Če se pa tukaj i30 ne skrije, pa res nevem. Tako, da Clio all the way, pa še lepši je kot Hyundai.
Da odgovorim, še na zgornji post. Cliota 1.2 tce sem vozil in je mašina pozitivno presenetila s prožnostjio, sam bi pa vzel dizla, ker pri 1.2 tce je povprečna poraba 7l, vsaj pri tistem, ki sem ga jaz vozil je bila 7,2.
Ja malo bolje specificiraj VSO OPREMO in motor ter serijsko opremo (model opreme). Med vso opremo spada tudi navigacija, ESP, lita platišča, ...
Gatsu je napisal/-a:Nekateri resno preveč vsiljujete Hyundai in Kia avtomobile tukaj. Nekateri pač nočejo imeti korejskih avtomobilov, spet drugi francoskih, spet tretji japoncev ipd. Renault je pač reno, na cesti jih je ogromno, servis je za vsakim vogalov, ljudje so jih vajeni, na zunaj niti niso grdi (notranjost je meni druga zgodba), Clio je celo najbrž najbolj zanesljiv model.
Po drugi strani je Hyundai najbrž ena najmanj pokvarljivih znamk avtomobilov - v 140k km nisem imel niti enega izrednega servisa ali stroškov na svojem 97 letnik rumenem Accentu, a kaj ko se je avtu videlo da ni namenjen za evropo, saj se je prav nemarno nagibal v ovinkih ipd, kar je pri novejših modelih sicer baje odpravljeno a kljub temu je cenovno Hyundai preveč zrasel in je za moj okus cenovno preblizu konkurenci, da bi ga še kdaj izbral.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov