kandy je napisal/-a:Da povem svoje mnenje.Kupili smo ta avto, glih take rdeče barve ko je na začetku posta. Avto je glede na aveota ki smo ga imeli prej 100 proti 1. Pelje se zelo lepo, pa tudi oblika je odzunaj in odznotraj super..vsaj meni. Sam motor je sicer res malo švoh, ampak avto ima samo okrog 200 km tako da še ne morem nič trdit. Avto sicer ni moj, bi pa ga takoj imel tudi..ampak z močnejšim motorjem. Za ta denar je avto odličen, ima esp, pa tc,klimo, parking senzorje, 5 let garancije...
kandy je napisal/-a:hvala...ja bom poslikal ko bom doma, ker je avto očetov. Ful lepo je osvetljena armaturka. Stal pa je okrog 13000 s paketom LS in s tem da je prvo leto zastonj zavarovanje, pa 5 let garancije smo vzeli.
border_ je napisal/-a:kandy je napisal/-a:hvala...ja bom poslikal ko bom doma, ker je avto očetov. Ful lepo je osvetljena armaturka. Stal pa je okrog 13000 s paketom LS in s tem da je prvo leto zastonj zavarovanje, pa 5 let garancije smo vzeli.
13.000 uf... to pa je ze kr precej... mi smo kupili tri mesece nazaj za 14.450 eur renault megane (oprema Expression 1.6 16V + BT telefonija + metalik + prevoz)... za tega korecja bi dal max 11.000 eur z seveda avto-klimo in metalik barvo!
sašo5 je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:Nekdo je omenjal trdo plastiko...a je tko trda kot v Golfu (V)?
sploh se niso upali v plastiko oblečt armaturo - so jo kr v tkanino, ki je od sedežev ostala![]()
P.S in kaj manjka armaturi od golfa V
MacAudio je napisal/-a:No samo toliko v vednost. S kolegom, ki tudi prodaja te avtomobile sva se peljala iz Ljubljane domov proti Celju, in po štartu po približno 100m ostala brez 3,4 in 5 prestave. Imela sva samo prvo in drugo ter rikverc. Zakaj se je ta težava pojavila nevemo, ampak je bila odpravljena po ponovnem zagonu motorja in 3x pretikanju iz rikverca v nevtralni položaj. Nato je menjalnik spet deloval pravilno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov