Veyron je napisal/-a:Matjazy je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:glede 6 prestave se povsem strijam. Avtomatik itak nima smisla ker prestavim v najvišjo prestave in tako ne prestavim vsaj 100km, tako da nebi tvegal nakupa z avtomatikom, ker bo vzdrževanje vozila pri taki relaciji ključnega pomena.
Audi a6 in BMW 5, dober nakup, samo vozila do cene katero mislim dati imajo že preko 100.000km. Ali je nakup smiselen?
P.S. sem pozabil omeniti da mi renaultov in pugijev ne ponujajte (osebni razlogi)
100k km za avto (če ni ravno francoz) ni nič! Sploh za malce predstavnike malce višjih razredov.
Ma si pameten k hudič! Zdj boš pa še napisal da od prjatla stric njegova žena, njena sodelavka ima laguno 1.9dci in je turbina šla. In njenmu zetu tut. Renaulti dizli so za dolge relacije solidni avtomobili. Uničujejo jih pa kratke relacije (do 5km) k se motor še segreje ne in ga ugasneš. Če bi se res tako kvarli, potem nebi mela cela pošta slovenije in ups trafice, kanggoje, masterje...
mihaing je napisal/-a:Zdej sem še bolj zmeden kot prej. Morda pa octavia res ni slaba ideja. Tale se mi zelo dopade
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2847403&show=1
samo za porabo nimam pojma koliko bi nanesla če vozim recimo vedno okoli140km/h. Garancija na prevožene je zelo pomembna
Jerch_ je napisal/-a:kolesar.. kaj vozijo taksisti in kateri pridelajo največ kilometrov? vprašaj jih sem ter tja in negleda na versko/nacionalno pripadnost se mi zdi, da odgovor nebo tako kot si si ga zamislil.
Energetik81 je napisal/-a:Imamo službene Octavije in niso nič posebnega. Zadaj smo se komaj peljali 3. Ko sem jo pa sam vozil mi je bil občutek na AC podoben kot v Polo Classic, ki ga imamo doma. Tako da...nič ni boljša od I30CW. Ali kakega Megana.
Če že hočeš kaj večjega, je Sonata še vedno dobra izbira. Edino prodal jo boš težko.
Energetik81 je napisal/-a:Imamo službene Octavije in niso nič posebnega. Zadaj smo se komaj peljali 3. Ko sem jo pa sam vozil mi je bil občutek na AC podoben kot v Polo Classic, ki ga imamo doma. Tako da...nič ni boljša od I30CW. Ali kakega Megana.
Če že hočeš kaj večjega, je Sonata še vedno dobra izbira. Edino prodal jo boš težko.
Prokarjon je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Imamo službene Octavije in niso nič posebnega. Zadaj smo se komaj peljali 3. Ko sem jo pa sam vozil mi je bil občutek na AC podoben kot v Polo Classic, ki ga imamo doma. Tako da...nič ni boljša od I30CW. Ali kakega Megana.
Jaz imam megana dizla in pri 170kmh komaj veš da se pelješ tako hitro... To mi je potrdil tudi sosed, ki ima doma Hondo Accord dizla...
Piši preverjene argumente... zgleda da se pa še z meganom nisi peljal...
Sicer pa megane za njega niti ne pride v poštev iz vsaj dveh razlogov... tako da... spet nastrojenost proti značkam...fuj
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov