ta_pravi je napisal/-a:predvesem me motor zanima kako pelje recimo da maš notri 4 ljudi v avtu pa recimo da greš nekam po avtocesti tej klanci k so (vrhniški).
a se da normalno pelat 140 km/h al ga pobere?
LP
ta_pravi je napisal/-a:predvesem me motor zanima kako pelje recimo da maš notri 4 ljudi v avtu pa recimo da greš nekam po avtocesti tej klanci k so (vrhniški).
LP
Fiatfan je napisal/-a:ta_pravi je napisal/-a:predvesem me motor zanima kako pelje recimo da maš notri 4 ljudi v avtu pa recimo da greš nekam po avtocesti tej klanci k so (vrhniški).
LP
ma itak da se da normalno peljat no. če ne ga pa v 4 vržeš in gre tko k je treba. problem pri vseh 16v je da se pač more vozit na višjih obratih da pokaže moč. to je pri vseh. drugače pa sm js več kot zadovoljen s tem motorjem.
zlarre_ je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:ta_pravi je napisal/-a:predvesem me motor zanima kako pelje recimo da maš notri 4 ljudi v avtu pa recimo da greš nekam po avtocesti tej klanci k so (vrhniški).
LP
ma itak da se da normalno peljat no. če ne ga pa v 4 vržeš in gre tko k je treba. problem pri vseh 16v je da se pač more vozit na višjih obratih da pokaže moč. to je pri vseh. drugače pa sm js več kot zadovoljen s tem motorjem.
V 4 vržeš.......zame je to nemočen avto......osebno bi ga najraje zažgal.
Kupi se nekaj 1.8 110konjičkov in imaš mir.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2171714&show=1
To je dosti bolše kot kake smeti 100konske.
zlarre_ je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:ta_pravi je napisal/-a:predvesem me motor zanima kako pelje recimo da maš notri 4 ljudi v avtu pa recimo da greš nekam po avtocesti tej klanci k so (vrhniški).
LP
V 4 vržeš.......zame je to nemočen avto......osebno bi ga najraje zažgal.
Kupi se nekaj 1.8 110konjičkov in imaš mir.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2171714&show=1
To je dosti bolše kot kake smeti 100konske.
simply je napisal/-a:Nisem vedel da ima Stilo 8 airbagov. Lepo to.
JTD je edina res svetla točka Fiata, no izkušenj z 1.6 16v nimam, ampak predpostavljam da prav slab ne more bit.
Res pa je tudi, da ga je Fiatfan svojega Brav-a pred kratkim hotel zamenjati za Forda?
Ne bi pogledal raje za kakšnim Focusom?
simply je napisal/-a:Oh na avtonetu se dobijo tudi z 12imi airbag-i.
Stiloti so ponavadi opremljeni z 2-ma oziroma 4-imi.
Nekateri novejši primerki imajo 4 + 2 zavesi.
8 jih imajo tisti, ki imajo tudi stranske vreče zadaj - v zadnjih naslonih, kar pa ne vem ali je bilo pri Stilu sploh mogoče.
O 10ih pa lahko sanjaš.
Fiatfan : ne se razburjat, lepo prosim.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov