lenivec je napisal/-a:in kaj je v tem clitu takega da skos crkuje. lepo te prosim na 1.2 mašinci mogoče vžigalna tuljava. in nič drugega.
če pa tvoj kolega ne zna za avto skrbet pa si je sam kriv. al pa spada v tisto grupo ljudi ki menjavo potrošnega materjala šteje pod nenehno crkovanje.
mišek je napisal/-a:Ja no vidiš, samo vzdrževanje je rabil. Nič nisi napisal pri koliko kilometrine si to delal.
Jaz sem na svojem tudi menjal od sklopke, amortizerjev, katalizator so mi menjali pri nakupu, zadnji lonec, diske pa dva kolesna ležaja.
Samo sej avto je zdaj star 11 let pa 195.000 km. Ja mislim, da to ni nič tragičnega. Sej je normalno, da na naših zjahanih cestah ne morejo amortizerji držat celo večnost, diski enako, menda ne bojo prvi diski držali 300.000 km itd.....
scmoky je napisal/-a:Registracija ni problem, bolj me skrbi kaj bo treba menjat....
Kaj pa tale
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2931260&show=1
BS-speed je napisal/-a:Nevem zakaj piše, naslov teme avto za študenski žep, pa samo linki avtomobilov noter ko pijejo preko 10 litrov, in ko se zelo težko prodajo. Moje mnenje je da so za študenski žep naslednji: clio 1.5, kak fiat punto,...... pa podobni mali in lahki avtomobili ko ne pijejo velik, pa poceni za vzrževanje. Če pa želiš avto da nebo grozno velik piu pa da bo vredu šou, si pa kupi hondo civic vti.
Damirhu je napisal/-a: res pa je da nemoreš bit frajer pa z eno roko frajarit na parkingu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov