_BaNaNa_ je napisal/-a:no avto ima 101KM..tak vsaj v prometni piše..gre se zato,da bom avto imela vsaj 5 verjetno tudi več let(zdaj se mi je ponudla priložnost+denar) pa glede na vse okoliščine sem pač prišla do sklepa da tisti 2 leti v starosti avtomobila nista tako odločilni pri kvaliteti.. no zgodovino avta dobro poznam,saj ga je imela mamina sestrična in sem ziher da je z njim vse vredu(pred kratkim zamenjan tudi akumulator) glede servisov pa male mam doma mojstre in vse potrebno,tak da me več k pa 100E ne bo prišo za vlke pa tut mamo poznanega mehanika ki je dokaj ugodn (400-500E).
vedno rada slišim še več mnenj, zato so vsa dobrodošla![]()
_BaNaNa_ je napisal/-a:no avto ima 101KM..tak vsaj v prometni piše..gre se zato,da bom avto imela vsaj 5 verjetno tudi več let(zdaj se mi je ponudla priložnost+denar) pa glede na vse okoliščine sem pač prišla do sklepa da tisti 2 leti v starosti avtomobila nista tako odločilni pri kvaliteti.. no zgodovino avta dobro poznam,saj ga je imela mamina sestrična in sem ziher da je z njim vse vredu(pred kratkim zamenjan tudi akumulator) glede servisov pa male mam doma mojstre in vse potrebno,tak da me več k pa 100E ne bo prišo za vlke pa tut mamo poznanega mehanika ki je dokaj ugodn (400-500E).
vedno rada slišim še več mnenj, zato so vsa dobrodošla![]()
No, to je že manj kot 5000 EUR, pa če boš malo pojokcala da si na tesno z denarjem, ti bodo najbrž spustili na 4000 EUR._BaNaNa_ je napisal/-a::D sem pozabla dodat: v avtohiši so ga ocenli 4500E, jaz bom pa itak dobla še kak ojro popusta![]()
![]()
Blink-182- je napisal/-a:Tu se moram strinjati z fiatfanom, sam mislim da pri stilotu dobiš res veliko več avta za ta denar.
Se pravi dobiš novejši avto, z manj kilometri in več opreme. Kvaliteta pa tudi ni tako slaba kot nekateri praviti, motorji so pa JTD itak boljši od TDIjev.
_BaNaNa_ je napisal/-a:bi prosla za mnenje..odločla sem se za golfa IV 1.9 TDI,letnik 2001, 100KM, 1 lastnik, servisna knjiga, 200000km, avtomatska klima, nikoli karamboliran ali sploh "rukjen",ima kakšem ris, to je za pričakovat,saj je avto le star 8 let..no in cena je 5000E...torej dobra kupčija ali ne?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov