O tem konkretnem sicer nič, sem pa imel točno takega (isti letnik, mašina in barva). Leta 2007 sem ga prodal za 7000 EUR kar je bila takrat max cena za tak avto.x-man1 je napisal/-a:Kdo ve mogoče kaj več o tem avtu:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2905207&show=1
protonika je napisal/-a:Moj nasvet je, da je pri tvojih letih in potrebah škoda denarja za avto in da ga raje uporabi za širjenje obzorij, potovanja, spoznavanje novih krajev in ljudi (in za tečaj lepega vedenja). Ampak takih nasvetov se ljudje branijo, tudi starejši od tebe, pa je pravzaprav velika škoda.
RENO911 je napisal/-a:off:
dober nasvet nekomu, ki potrebuje avto za 60 km na danprotonika je napisal/-a:Moj nasvet je, da je pri tvojih letih in potrebah škoda denarja za avto in da ga raje uporabi za širjenje obzorij, potovanja, spoznavanje novih krajev in ljudi (in za tečaj lepega vedenja). Ampak takih nasvetov se ljudje branijo, tudi starejši od tebe, pa je pravzaprav velika škoda.
sem se fajn nasmejal
ban je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:Cobra11, pusti jih naj se norčujejo, verjetno so imeli slabo otroštvo.
Za tak denar ti definitivno priporočam fiat bravota 1.6, saj je best buy glede na ceno in ponudbo. Ima klimo, airbag,abs,elektriko, torej use kar rabiš. kakšni clioti pa hyundai pa nevem kaj še use ti tle priporačajo nevem no. Zapelji se z vsakim od teh avtov in potem z bravotom malo bolj po gasu stopi in ti bo takoj jasno.
Torej za ta denar nimaš kaj drugega.
Pa par litrov olja v gepeku :P
Fiatfan je napisal/-a:ban je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:Cobra11, pusti jih naj se norčujejo, verjetno so imeli slabo otroštvo.
Za tak denar ti definitivno priporočam fiat bravota 1.6, saj je best buy glede na ceno in ponudbo. Ima klimo, airbag,abs,elektriko, torej use kar rabiš. kakšni clioti pa hyundai pa nevem kaj še use ti tle priporačajo nevem no. Zapelji se z vsakim od teh avtov in potem z bravotom malo bolj po gasu stopi in ti bo takoj jasno.
Torej za ta denar nimaš kaj drugega.
Pa par litrov olja v gepeku :P
se še ni zgodil, da bi dolil kapljo olja od menjave do menjave, zato res nevem s kakim namenom govoriš neumnosti
abcabc je napisal/-a:OFF
Zadnje čase prajtam, da se na telem forumu odpirajo 1x na teden podobne teme. Nakup avta do 2000 oz.3000 evrov se kar vrstijo.
Zakaj ne morte prebrskat mal po starih temah je to tako težko
x-man1 je napisal/-a:Pozdravljeni!
Imam vprašanje če kdo pozna tale avto http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3061770&show=1 in če slučajno kdo ve kakšen je avto...?
Po forumu brska: cellist, Google Adsense [Bot] in 3 gostov