Fiatfan je napisal/-a:pa dj preber za kaj se gre predn bw komentiraš! vsi cdti so na fiatovi osnovi, kaj je spet tle narobe? poste nabijaš bw.
Lej, še vedno trdiš nekaj, kar ni res.
Fiatfan je napisal/-a:roomeo je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:Fiatfan, tvoj odgovor ne bo popolnoma držal. 1.3 in 1.9 so res fiatovi, 1.7 in 3.0 sta isuzujeva, 2.0 v antari je, kot je pred mano rekel nevermind, od VM motori, 2.0 v insignii in novi astri pa ubistvu predelan 1.9 od fiata.
Drugače je pa 1.6 isti kot pri Astri, pa tud 1.8 je isto iz Opla (vsaj po konjenici sodeč). Zdj, kar se porabe tiče, sta nekje na istem, zna bit pa 1.8 še bolj ekonomičen kot 1.6 (glede na velikost in težo). Ker 1.6 je tja do 3k obratov dokaj mrtev, po 3k naprej se šele razživi (pač Twinport).
tako je, mislim sem samo za cdti.
saj pa so tudi 1.7 cdti, tako da ne bit pameten, ker si v resnici ..................bom tiho da ne dobim izklčjitve![]()
pa dj preber za kaj se gre predn bw komentiraš! vsi cdti so na fiatovi osnovi, kaj je spet tle narobe? poste nabijaš bw.
roomeo je napisal/-a: b****r edn
sašo5 je napisal/-a:roomeo je napisal/-a: b****r edn
kar je res, je res :P
P.S kolk sem zasledil, je 1.8 dokaj požrešen, 2.0 dizlu, pa zamerijo, ker ni šeste prestave in danes zjutraj je bil na Novi tv test, so pohvalili izdelavo, ter vozne lastnosti, skratka za ta denar, odličen nakup, segment kupcev, ki bo kupoval ta avto, ima 1.6 motor več kot dovolj....
dejvi je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:roomeo je napisal/-a: b****r edn
kar je res, je res :P
P.S kolk sem zasledil, je 1.8 dokaj požrešen, 2.0 dizlu, pa zamerijo, ker ni šeste prestave in danes zjutraj je bil na Novi tv test, so pohvalili izdelavo, ter vozne lastnosti, skratka za ta denar, odličen nakup, segment kupcev, ki bo kupoval ta avto, ima 1.6 motor več kot dovolj....
Evo link za test: http://webtv.novatv.hr/
emisije i magazini/automotiv/21.6.2009
Se splača videt. Koja voditeljica!!!
![]()
![]()
tomzzi je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:pa dj preber za kaj se gre predn bw komentiraš! vsi cdti so na fiatovi osnovi, kaj je spet tle narobe? poste nabijaš bw.
Ja kar vsi so od Fiata.Si kdaj slišal za Isuzu?
simply je napisal/-a:Pomoje se da zdilat. Odvisno je koliko je položila are. Če je to par 100 EUR naj odstopi od pogodbe pa vzemi tega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov