DragonForce je napisal/-a:Me zanima pa še nekaj.
Kaj menite, ali bi bil 1.4 motor dovolj pri Xsari?
Ker so še cenejši in nimam ravno namena zapraviti bogastva za tale avto.
1.4 in 1.6 imata razlike približno 20 konjev. Me zanima, če je dovolj 1.4 motor za po mestu in mogoče 3 na mesec za v Ljubljano ( Iz Kočevja - 60 km)
Hvala za odgovore
Fiatfan je napisal/-a:DragonForce je napisal/-a:Me zanima pa še nekaj.
Kaj menite, ali bi bil 1.4 motor dovolj pri Xsari?
Ker so še cenejši in nimam ravno namena zapraviti bogastva za tale avto.
1.4 in 1.6 imata razlike približno 20 konjev. Me zanima, če je dovolj 1.4 motor za po mestu in mogoče 3 na mesec za v Ljubljano ( Iz Kočevja - 60 km)
Hvala za odgovore
Tako je za xsaro sem mislil na facelift. Če praviš da samo za 3x na mesec je dovolj 1.4, vendar v porabi ni neke razlike, tako da bi se osebno vseeno odločil za 1.6, je pa spet razlika; če je 1.4 dobro vzdrževan, 1.6 pa slabo potem 1.4..torej odvisno od primera.
DragonForce je napisal/-a:Torej smo se odločili za 1.4![]()
Na mojem volvu S 40 imam 1.8 bencinca z 120 konji in nikoli prej nisem imel 1.4, samo 1.8.
Ali mi lahko kdo, ki ima v svojem avtomobilu 1.4 motor, opiše ali pa če kdo pozna, kako se tak motor obnese, če je treba štartati v hrib ali pa kako je z menjavanjem?
Se da prevoziti večji ovinek v 3. prestavi?
Hvala za odgovore
DragonForce je napisal/-a:Torej me zanima še glede varnosti. Varnost mi je kar pomembna.
Če poznate koga, ki je imel Xsaro in je imel nesrečo z njo, kako se je avto obnesel, ali je to varen avto.
Sem malo skeptičen do Citroenov, čeprav kar naprej berem na forumih, da imajo francozi varne avtomobile.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov