DeNalDo je napisal/-a:fantje vem da ne boste nikol razumel ampak nekaterim že dosti pomen vonj po novem ki ga pol lep cajt vohaš v avtu,ter filing ko te usi gledajo ko na cesti vidjo nek nov model.Sicer pa nakup novega avta je srečolov nakup rabljenega po loterija :P
cruiser1 je napisal/-a:DeNalDo je napisal/-a:fantje vem da ne boste nikol razumel ampak nekaterim že dosti pomen vonj po novem ki ga pol lep cajt vohaš v avtu,ter filing ko te usi gledajo ko na cesti vidjo nek nov model.Sicer pa nakup novega avta je srečolov nakup rabljenega po loterija :P
branko1 je napisal/-a:Dečki, moj moto je: življenje je prekratko da bi se naokoli vozil z "neudobnimi in majhnimi" avteki.
Sem namreč velik pristaš amijev in si lastim Chrysler Stratusa (V6 full oprema) in pa Voyagerja. Ti avtomobili so trpežni , vzdržljivi in zelo poceni glede na udobje ki ga nudijo.
In zdaj še en absurd. Stratus letnik 2000, z 133000 km in polno max opremo je manj vreden kot en usran clio 1,2 isti letnik in brez vsake opreme.
Samo, pri nas je dosti norcev ki kupujejo taka mala j***a. In se hvalijo da jim pokuri 5,443 l in to v najidealnejših vremenskih razmerah in s pnevmatikami napumpanimi na 5 barov.
mišek je napisal/-a:In kaj je zdaj narobe, če pije 5,443 litra? Hvala bogu ne, da so ti "norci" tako pametni pa vozijo take avte. Norci bi bili, če bi se vozili v nekih Ameriških ladjah, ki porabi na 100 km toliko kot ta Clio v 300 km. Plus tega bi vsako leto dajali več za zavarovanje, gume, servisi. To je za tebe pametno?
Za mene je največja bedarija ravno to, da se en samcati človk vozi v takem avtu na šiht s porabo nad 10 litrov.
Sigurno, da ljudje raje kupijo za isti denar eno tako malo stvarco, jih pride sigurno ceneje kot pa neka ladja. Sploh pa ne pozabi kakšni časi so zdaj. Če misliš, da si bo en, ki se komaj preživlja (takih je veliko) kupil V6 ladjo se zbudi iz sanj!
simimedi je napisal/-a:Bodite veseli, da si nekdo želi nov avto, saj ne vem kako bi v nasprotnem primeru lahko kupili rabljenega. Tudi vaš rabljen je bil enkrat nov in nekdo ga je moral kupiti. Tako da, kakor ima kdo raje - če ti je drugo pomembneje kot avto si kupi rabljenega, če je pa nov avto tvoja želja pa tudi ne vem, zakaj bi bilo to slabo (se pa sveda močno strinjam, da je nakup z ekonomskega vidika nesmotern in ne razumem ljudi, ki se za take nakupe močno zadolžujejo).
Lepo se imejte še naprej,
Simimedi
mišek je napisal/-a:In kaj je zdaj narobe, če pije 5,443 litra? Hvala bogu ne, da so ti "norci" tako pametni pa vozijo take avte. Norci bi bili, če bi se vozili v nekih Ameriških ladjah, ki porabi na 100 km toliko kot ta Clio v 300 km. Plus tega bi vsako leto dajali več za zavarovanje, gume, servisi. To je za tebe pametno?
Za mene je največja bedarija ravno to, da se en samcati človk vozi v takem avtu na šiht s porabo nad 10 litrov.
Sigurno, da ljudje raje kupijo za isti denar eno tako malo stvarco, jih pride sigurno ceneje kot pa neka ladja. Sploh pa ne pozabi kakšni časi so zdaj. Če misliš, da si bo en, ki se komaj preživlja (takih je veliko) kupil V6 ladjo se zbudi iz sanj!
branko1 je napisal/-a:ej mišek, mišek, ti si mi faca.
ZA službo uporabljam pecikel, ali nogostop.
In če gremo na daljšo pot - pa kaj - naj se vozim v malih jajcih ala clio, polo..........
Pa mi pukne nekdo v avto, jaz pa v malem avtiu. A, malce razmisli.
Pa ta mala j***a, polna poceni elektronike, polne mehke in tanke plastike.
No ja, mene v majnhih avtom. že ne bo spravil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov