Passat 99 90KM, kot so že fantje rekl, za normalno vožnjo je čisto dovolj, pospeški dobri, se vidi, da je turbina, cukne od 1500 pa do max 3000 obratov, kar je več, je samo matranje, efekta pa nobenega. Končna priznam da nevem točno koliko je, sam sem ga vozil do nekje 150,160kmh, je pa še bilo "fora", samo osebno mi je škoda tak avto gonit za tisti nekaj kmh.

Kar se tiče prehitevanj ni nobenega problema, edino kar je, je to da moraš mal več prestavljat, (tistih efektivnih obratov do 3k hitro zmanjka) to je pa mogoče edina zamera, ampak ko se navadiš to že postane avtomatično. Do 100kmh prehitevanje ni problem, se pravi kolesarji, počasneti greš mimo, tovoarnjakarji pa rabiš malo razuma, drugače ni panike. Nad 100kmh pa že bolj počasi nabira hitrost.
Se pa ful malo pozna, če je avto obremenjen, ali so gor več col kolesi, potniki....avto vseeno dobro gre.
Upam, da sem ti kaj pomagal, ko boš kupoval, je fajn , da vzameš ene 2-3 kolege samo, pa probaš tudi kako gre zadeva natovorjena, pa če je kje kak hrib blizu, pa se zapeleš.

LP