Fiatfan je napisal/-a:kretenko je napisal/-a:tudi jaz imam namen kupiti stilota tam okrog oktobra, pa me zanima če se splača kupit stilota v italiji ali je boljše kupiti kar v sloveniji.
velika prednost je da ga kupiš slovenskega, lahk pa tud naletiš na boljšega iz tujine.. vendar prednost: slovenski
M je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:kretenko je napisal/-a:tudi jaz imam namen kupiti stilota tam okrog oktobra, pa me zanima če se splača kupit stilota v italiji ali je boljše kupiti kar v sloveniji.
velika prednost je da ga kupiš slovenskega, lahk pa tud naletiš na boljšega iz tujine.. vendar prednost: slovenski
Zakaj že? V čem je slovenski boljši od npr. nemškega? So Slovenci bolj vestni pri vzrževanju? Se vozimo po boljših cestah? Je manj možnosti, da te kdo nategne? Dvomim.
Fiatfan je napisal/-a:M je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:kretenko je napisal/-a:tudi jaz imam namen kupiti stilota tam okrog oktobra, pa me zanima če se splača kupit stilota v italiji ali je boljše kupiti kar v sloveniji.
Zakaj že? V čem je slovenski boljši od npr. nemškega? So Slovenci bolj vestni pri vzrževanju? Se vozimo po boljših cestah? Je manj možnosti, da te kdo nategne? Dvomim.
Gre se predvsem za to, da ni toliko možnosti, da so km zbiti. Zakaj?
Ker po nemčiji, italiji se vozijo u službo tudi po 150km in posledično naredijo dosti več km, kot pa v sloveniji. Če so servisi delani nevem na kterem servisu v italiji, ali pa če so delani pri nas, je večja verjetnost, da boš lahko preveril, ali so res delani servisi ali pa ne. itd...
damjan18xt je napisal/-a:Hvala za odgovor!
Za garancijo na pleh pa sm najdu na njihovi spletni strani da je 12 let.
Grem po Stila spomladi in upam da bom dobu enega solidno ohranjenega 1.9 JTD 115ks =)
GoGo je napisal/-a:damjan18xt je napisal/-a:Hvala za odgovor!
Grem po Stila spomladi in upam da bom dobu enega solidno ohranjenega 1.9 JTD 115ks =)
He he, spomladi bom verjetno jaz prodajal našega - multiwagon jtd 115 dynamic, 05 letnik, trenutno ma 89k realnih kilometrov... Nekje marca ali aprila bo voljo.
Ps. Pri stilotu ni problem doseč 4.5 relacijske, pa tudi čez 7 zna it, če se ti mudi...
GoGo je napisal/-a:damjan18xt je napisal/-a:Hvala za odgovor!
He he, spomladi bom verjetno jaz prodajal našega - multiwagon jtd 115 dynamic, 05 letnik, trenutno ma 89k realnih kilometrov... Nekje marca ali aprila bo voljo.
Ps. Pri stilotu ni problem doseč 4.5 relacijske, pa tudi čez 7 zna it, če se ti mudi...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov