Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
kretenko
Nov uporabnik

Napisal/-a kretenko So jul 11, 2009 11:07 am

tudi jaz imam namen kupiti stilota tam okrog oktobra, pa me zanima če se splača kupit stilota v italiji ali je boljše kupiti kar v sloveniji.

Uporabniški avatar
DeNalDo
Novinec

Napisal/-a DeNalDo So jul 11, 2009 11:50 am

FuriousG@ khm... :D če bi ga še mel doma bi ti sliku povprečno porabo to pa sm najdu sam 2 linka od porabe :P
http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=5940
http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=5859

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan So jul 11, 2009 12:39 pm

kretenko je napisal/-a:tudi jaz imam namen kupiti stilota tam okrog oktobra, pa me zanima če se splača kupit stilota v italiji ali je boljše kupiti kar v sloveniji.

velika prednost je da ga kupiš slovenskega, lahk pa tud naletiš na boljšega iz tujine.. vendar prednost: slovenski :)

M
Stalni uporabnik

Napisal/-a M So jul 11, 2009 4:36 pm

Fiatfan je napisal/-a:
kretenko je napisal/-a:tudi jaz imam namen kupiti stilota tam okrog oktobra, pa me zanima če se splača kupit stilota v italiji ali je boljše kupiti kar v sloveniji.

velika prednost je da ga kupiš slovenskega, lahk pa tud naletiš na boljšega iz tujine.. vendar prednost: slovenski :)

Zakaj že? V čem je slovenski boljši od npr. nemškega? So Slovenci bolj vestni pri vzrževanju? Se vozimo po boljših cestah? Je manj možnosti, da te kdo nategne? Dvomim.

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan So jul 11, 2009 5:08 pm

M je napisal/-a:
Fiatfan je napisal/-a:

Zakaj že? V čem je slovenski boljši od npr. nemškega? So Slovenci bolj vestni pri vzrževanju? Se vozimo po boljših cestah? Je manj možnosti, da te kdo nategne? Dvomim.

Gre se predvsem za to, da ni toliko možnosti, da so km zbiti. Zakaj?
Ker po nemčiji, italiji se vozijo u službo tudi po 150km in posledično naredijo dosti več km, kot pa v sloveniji. Če so servisi delani nevem na kterem servisu v italiji, ali pa če so delani pri nas, je večja verjetnost, da boš lahko preveril, ali so res delani servisi ali pa ne. itd...

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So jul 11, 2009 6:16 pm

Fiatfan je napisal/-a:
M je napisal/-a:
Fiatfan je napisal/-a:

Gre se predvsem za to, da ni toliko možnosti, da so km zbiti. Zakaj?
Ker po nemčiji, italiji se vozijo u službo tudi po 150km in posledično naredijo dosti več km, kot pa v sloveniji. Če so servisi delani nevem na kterem servisu v italiji, ali pa če so delani pri nas, je večja verjetnost, da boš lahko preveril, ali so res delani servisi ali pa ne. itd...

moram rečt, da se celo strinjam s teboj.
lp

damjan18xt
Nov uporabnik

Napisal/-a damjan18xt To dec 15, 2009 11:13 pm

LP
mene pa nekaj zanima pri teh stilotih...baje imajo 12 let garancije na pleh pa me zanima a majo pocinkanega al kako?

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 To dec 15, 2009 11:18 pm

damjan18xt je napisal/-a:LP
mene pa nekaj zanima pri teh stilotih...baje imajo 12 let garancije na pleh pa me zanima a majo pocinkanega al kako?

Si že vido 12 let starega stilota?

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda To dec 15, 2009 11:35 pm

RENO911 je napisal/-a:

Si že vido 12 let starega stilota?

Saj sploh še ni toliko časa na trgu. Seveda ima pocinkan pleh, problem je samo če je bil razbit

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 To dec 15, 2009 11:37 pm

Vozilo je seveda pocinkano.
Freude am Fahren

damjan18xt
Nov uporabnik

Napisal/-a damjan18xt Sr dec 16, 2009 11:53 am

Hvala za odgovor!
Za garancijo na pleh pa sm najdu na njihovi spletni strani da je 12 let.
Grem po Stila spomladi in upam da bom dobu enega solidno ohranjenega 1.9 JTD 115ks =)

Uporabniški avatar
GoGo
Uporabnik

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a GoGo Sr dec 16, 2009 2:07 pm

damjan18xt je napisal/-a:Hvala za odgovor!
Grem po Stila spomladi in upam da bom dobu enega solidno ohranjenega 1.9 JTD 115ks =)

He he, spomladi bom verjetno jaz prodajal našega - multiwagon jtd 115 dynamic, 05 letnik, trenutno ma 89k realnih kilometrov... Nekje marca ali aprila bo voljo.

Ps. Pri stilotu ni problem doseč 4.5 relacijske, pa tudi čez 7 zna it, če se ti mudi...
Lep dan!

Uporabniški avatar
aklan86
Stalni uporabnik

Napisal/-a aklan86 Če dec 17, 2009 7:09 pm

GoGo je napisal/-a:

He he, spomladi bom verjetno jaz prodajal našega - multiwagon jtd 115 dynamic, 05 letnik, trenutno ma 89k realnih kilometrov... Nekje marca ali aprila bo voljo.

Ps. Pri stilotu ni problem doseč 4.5 relacijske, pa tudi čez 7 zna it, če se ti mudi...

Okvirna cena prosim. barva in kateri lastnik?

LP
Slika

damjan18xt
Nov uporabnik

Napisal/-a damjan18xt Če dec 17, 2009 10:15 pm

GoGo je napisal/-a:

poraba ni problem,kupujem pa trovratnega =)

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek Po jan 18, 2010 8:35 pm

uporabniki stilotov, zanima me koliko se kej kvarijo stiloti z leti
letnik 04 naprej, se lahko zanašam na dejstvo da 04 avti se ne kvarijo ker so novejši in so bolj zaneslivejši kot 94 avti?

govorim za stilo - tipo
Alergičen na rjo
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov