Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Joey
Nov uporabnik

Napisal/-a Joey Če jul 16, 2009 8:35 pm

Imam doma C3 starega 4 leta. Supr je res to, da ima "mehak volan": ne čutiš vsakega kamenčka kot pri nekaterih. Glede prostornosti na zadnjih sedeži je minus, saj, če je voznik normalno velika oseba že težko sedijo zadaj udobno. Kombinirana poraba je prbl. 6.8 - 7 L/100km. Večjih okvar zaenkrat ni bilo.

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Če jul 16, 2009 9:21 pm

Oba testiraj, se odloči, in poročaj.

Moj glas gre obema...
C3 malenkost mehkejši, alfa malenkost "trše podvozje"
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
mirkec
Nov uporabnik

Napisal/-a mirkec So jul 18, 2009 10:23 am

--------------------------------------

Citat:
]Zakaj te zanimajo ti avti, če do sedaj niti znamk nisi vozil in pojma nimaš, kaj ti nudijo - a vseeno želiš ravno to? Morda zamenjuješ znamko in model?

Točno tako. Sedaj doma imamo Hundai Accenta, pa Vectro B (oba letni 96). Zamenjavo bi naredil za Accenta, ker ga že načenja rja. Z motorjem pa ni nobenih režav. Pa ima 250kKm.

Rad bi še probal kak drug model-znamko. Nekeko se mi ne zdi , da bi celo življenje vozil le eno znamko, kot nekateri. Potem pa so praktično obsedeni z njo, vse drugo pa je manjvredno in zanič. Do sedaj sem vozil Zastavo,Golfe, Renaulte, Hundai in pa Opel.
Pozdrav
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov