Kaj pa menite o tejle Zafiri (v primerjavi z zgoraj navedenim passatom)? Imajo tudi tile Opli kakšne znane probleme?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3022839&show=1
Seveda so mi na prvem mestu zanesljivost (brez slovesa izrednih servisov) in varnost avtomobila (tu sta oba nekje v istem rangu: 5,3,4)
Glede passata mogoče še tole:
Kam jih je pametno peljati na veliki servis (se pri avtu s toliko km splača narediti veliki servis na uradnem servisu?)? Poznate kakšnega pametnega serviserja v Celjski kotlini? Nisem želel kakšne reklame delati za servise (v kolikor je forumsko nezaželena). Smo pred nakupom passata 1.9 tdi (v roku par dni naj bi se odločil), nov model (150 000 km) - kot je razvidno iz zgoraj že navedenih podatkov - in pač želim preveriti stroške z servisi in potencialne potrebne menjave pri takšnih kilometrih. Še posebej me skrbi sloves pokvarljive elektronike pri teh avtomobilih. Sem preveril zgodovino relevantnega avtomobila, pa je bilo veliko delano na elektroniki (software updatei ipd., avto je bil v času garancije vsaj 4 ali 5 krat pripeljan zaradi problemov z elektroniko). Naj sklepam, da so na servisu probleme odpravili ali naj pričakujem podobno nagajanje avtomobila v prihodnje (po eni logiki so s popravilom odpravili težave ali pač?)?
Bil bi zelo hvaležen če bi mi kdo lahko napisal stroške ki jih je imel s passatom variant 1.9 tdi (pa je prevozil že okrog 100 000 - 150 000km) na servisu.
Želel sem narediti veliki servis takoj po nakupu, pa sem dobil predračun (okvirni znesek brez kakšnih izrednih popravil) za cca 800 eur (torej bi bil najverjetneje nekje okrog 1000 eur), kar je najverjetneje preveč za moj žep. So stroški za servis pri passatu vedno tako visoki - torej pričakovani? Kakšno bi bilo odstopanje če grem k popoldanskemu mehaniku (ker želim preveriti stroške tudi iščem dobrega mehanika v naši okolici)? Ker je priporočljivo poznati vsaj okvirne stroške avtomobila na leto, bi bil zelo hvaležen za vsakršen relevanten podatek (predvsem glede na dejstvo, da bomo za avto dali skoraj ves družinski proračun

).
Avto je sicer obema z ženo (karmen2301

) zelo všeč, ampak razmišljam o tem če ne bi bil racionalnejši nakup cenejšega avtomobila oziroma kakšnega drugega modela (npr. kakšne opel zafire, kot je zgornja ali kakšne slovenske vectre 1.9 elegance z manj kilometri), če so stroški servisev pri passatu res tako visoki (podatkov o velikem servisu pri popoldanskem mehaniku zaenkrat še žal nimam, pravijo pa da pri passatih ni problemov z z nabavo nadomestnih neoriginalnihi delov).
Torej pod črto
je nakup rabljenega passata smiseln oz. racionalen družinski (kmalu 4 članska družina)
nakup? Imate kak boljši predlog (zgornja Zafira?, kaj drugega?)?
Lep pozdrav
p.s.
O Zafiri se prebral kar nekaj postov pa je seveda kot ponavadi (vsak rad pohvali svojega konja

), je pa res da glede na dekrin test rabljenih avtomobilov(sem si celo revijo nabavil)

novejši modeli Zafire oz. ta model nasploh naj sploh ne bi bili problematični glede na število napak ugotovljenih na 1000 avtomobilov, pri vseh razredih kilometrov (do50k.do100k, do150k). Torej...Kaj menite?
Aja pa mogoče še tole: pri Zafiri naj bi bilo za višje problematično sedenje spredaj (sem sprobal sedenje pri letniku 2005 in menim da navedbe kar držijo). A imajo novi modeli kaj bolj prialgodljive sedeže oz. kako naj se 193cm velik ded sploh namesti v takšnole Zafiro in se npr. 3 ali 4 ure udobno vozi? Sem sprobal tudi na novem modelu (2009) pa se mi zdi da dokaj neudobno sedim. Sem kaj spregledal pri nastavitvah? Glede sedenja je passat v bistveni prednosti (vsaj glede na preizkušeno). Je pa res da se v Oplovem salonu v Celju niso ravno potrudili glede prodaje avtomobila (če bi prišel v službeni "garnituri" bi bilo verjetno drugače

) in nisem imel priložnosti vprašati kakšnega prodajalca kako je z nastavitvami. Vaše izkušnje?