Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Sr jul 22, 2009 7:05 pm

dtersek je napisal/-a:
MacTron je napisal/-a:
dtersek je napisal/-a:Danes sem bil pri mehaniku in sva se menla tko da materijal pride 192€

Nastej cisto ves material, ki pride 192€ (ne bodi polovicarski) za to vozilo zgoraj (prvi post).

Ja vredu zdej filtru ne bom menjal ker to nisva zram računala! Ti povem jutri oz.pojutrišnem ko bo servis opravljen in ko bom dobil spisek oz račun kaj vse je kupil seveda če bo avto tko vredu in če ga bom kupil!

Filtri so še najmanjši strošek pri servisu, pa to lahko sam menjaš.

Drugače se strinjam z mihaing-om. mx5 je avto z stilom. Ko sem gledal teste ima tudi izredno izredno dobre vozne lastnosti, prava legenda je.

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL Sr jul 22, 2009 7:17 pm

...:::Team:::... je napisal/-a: ...polek tega jaz na tvojem mesu ne bi kupoval kabria z usnjem, ker ima kolega enakega še enake barve ker je bila to neka zadnja serija in je rekel da ne kupi več usnja v kabrioletu, ker je to nenormalno kak se zagreje hitro.
;)

ti maš izkušnje z blagom, z usnjem pa nimaš pojma! Js osebno nebi nikol kupu kabroileta brez usnja.

drgač, preglej vse kar ti je zgornji napisu, vzem si cajt pa dobr preglej strehco :lol:

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL Sr jul 22, 2009 7:19 pm

Technologic je napisal/-a:
Drugače se strinjam z mihaing-om. mx5 je avto z stilom. Ko sem gledal teste ima tudi izredno izredno dobre vozne lastnosti, prava legenda je.

sam pa ni nekaj všečen :-P

zlarre_
Novinec

Napisal/-a zlarre_ Sr jul 22, 2009 7:25 pm

No zdej glede Mazde MX-5 in Megane Cabrio....to bi bila že druga tema.

Jaz osebno, če bi zdej, šel iskat avto za 4000€ bi vzel vsekakor MX-5...in seveda točno to:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2820769&show=1

Zakaj?
- Želja po učenju vožnje z volanom na desno strani
- Avto je neopisljivo lep za moje pojme, še posebej notranjost
- Ni močen, tako je tudi registracija poceni
- Vsa osnovna oprema, ki jo potrebuješ(klima, servo, centralno)
- In pika na i je zadnji pogon

In jaz tudi kot večina, bi raje vzel MX-5....iz preprostega razloga.....zadnji pogon. ;)

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... Sr jul 22, 2009 10:07 pm

LukL je napisal/-a:
...:::Team:::... je napisal/-a: ...polek tega jaz na tvojem mesu ne bi kupoval kabria z usnjem, ker ima kolega enakega še enake barve ker je bila to neka zadnja serija in je rekel da ne kupi več usnja v kabrioletu, ker je to nenormalno kak se zagreje hitro.
;)

ti maš izkušnje z blagom, z usnjem pa nimaš pojma! Js osebno nebi nikol kupu kabroileta brez usnja.

drgač, preglej vse kar ti je zgornji napisu, vzem si cajt pa dobr preglej strehco :lol:
Človek doma mamo 2 kabrioleta, enega z usnjem in enega brez. En je taki model ki ga frajer kupuje, drugi pa novejši model. Kaj ti ni jasno? Sem napisal da pišem iz lastnih izkušenj. Pa pozimi sploh ni problemov, ampak poleti ko se usnje segreje in nič drugega.

Drugače pa imam sam takega Megana ki ga iščeš, ampak sem iskal takšnega z ročno streho, ker ko malenkost crkne(kake gumice,tesnila...) gre mimogrede po 300€, ker moreš komplet nov kupit, ne gre vsega posebej kupit :x

Jaz sem v mojega ze vlozil okoli 3k€, pa ti povem da mi ni žal ;)
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Sr jul 22, 2009 10:43 pm

Technologic je napisal/-a:Drugače se strinjam z mihaing-om. mx5 je avto z stilom.

Sploh če si frizer in si lastiš maltežanko z imenom Chanel
Slika

dzimy
Novinec

Napisal/-a dzimy Če jul 23, 2009 12:00 am

CockroaC je napisal/-a:
Technologic je napisal/-a:Drugače se strinjam z mihaing-om. mx5 je avto z stilom.

podpis pod ta post :lol:

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Če jul 23, 2009 12:51 am

OFF.
Nikoli ne bi imel cabrioleta, ce ne bi bil hard top.
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Če jul 23, 2009 2:43 pm

CockroaC je napisal/-a:

:cry :bow
[size=75]Volvo. For life.[/size]

Uporabniški avatar
smajli
Novinec

Napisal/-a smajli Če jul 23, 2009 3:23 pm

si bom kar tvojo temo sposodil. tudi sam se zanimam za megana cabrio in sicer tegale: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2971569&show=1

pozna kdo mogoče zgodovino avta in pa to firmo TODO d.o.o. iz škofje loke? da niso kakšni nategatorji slučajno..

hvala.
I never forget a pussy... cat
Slika

Uporabniški avatar
cuteboy1988
Novinec

Napisal/-a cuteboy1988 Če jul 23, 2009 4:27 pm

mihaing je napisal/-a:
dtersek je napisal/-a:Ja no sej servis res ni narejen je pa tut res da ne pride 1000€! sem se že pozanimal in servis me pride od 250 do 300€z materijalom vred!( pumpa,jermen ,vsi španerji filter za olje,...9 tko da ne vem

:rofl Daj še meni zrihtaj tok poceni servis.

Samo delo ti bodo zaračunal 300EUR.

Res je 300€, ampak ne na uradnem servisu, temveč privat!

Uporabniški avatar
Novinec

Napisal/-a ...:::Team:::... Če jul 23, 2009 4:52 pm

smajli je napisal/-a:si bom kar tvojo temo sposodil. tudi sam se zanimam za megana cabrio in sicer tegale: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2971569&show=1

pozna kdo mogoče zgodovino avta in pa to firmo TODO d.o.o. iz škofje loke? da niso kakšni nategatorji slučajno..

hvala.
Čudno se mi zdi, da ima 2 tipki na osrednji konzoli, ker kolko vem majo tisti z električno streho 3 tipke, pa airbag je rahlo drugačne barve kot volan, pa predvidevam da je nova streha(kar je dobro). Pojdi pogledat, bodi pozoren kako se streha zapira zadaj na prtljažniku oz. če dobro streho dol stisne, ker tam rado zamaka, pa pri stranskih blinkerjih mi je malo sumljivo, da ima samo 16V napis in ne 1.6 16V kot jih je imela večina. Ša zadnja šipa je tudi bolj mlečna kot prozorna :)

Drugače je pa lep, preveri pa zakaj so tablice menjali, ali zaradi menjave lastnika ali zaradi dotrajanosti starih, ker drugače s temi avtomobili, če ne zamaka streha, nima gnilih zadnjih obrob oz. notranjosti med kabino in bokom, ter cinšpul ga noben ne proda, ker ni skoraj nič vredno, razen če je bil vzet v račun za drugi avto :)
P0rn Industries Inc.

Uporabniški avatar
smajli
Novinec

Napisal/-a smajli Če jul 23, 2009 5:08 pm

...:::Team:::... je napisal/-a:Čudno se mi zdi, da ima 2 tipki na osrednji konzoli, ker kolko vem majo tisti z električno streho 3 tipke, pa airbag je rahlo drugačne barve kot volan, pa predvidevam da je nova streha(kar je dobro). Pojdi pogledat, bodi pozoren kako se streha zapira zadaj na prtljažniku oz. če dobro streho dol stisne, ker tam rado zamaka, pa pri stranskih blinkerjih mi je malo sumljivo, da ima samo 16V napis in ne 1.6 16V kot jih je imela večina. Ša zadnja šipa je tudi bolj mlečna kot prozorna :)

Drugače je pa lep, preveri pa zakaj so tablice menjali, ali zaradi menjave lastnika ali zaradi dotrajanosti starih, ker drugače s temi avtomobili, če ne zamaka streha, nima gnilih zadnjih obrob oz. notranjosti med kabino in bokom, ter cinšpul ga noben ne proda, ker ni skoraj nič vredno, razen če je bil vzet v račun za drugi avto :)

hmm, kolk gledam druge oglase imajo vsi ostali popolnoma enake razporeditve tipk, tako da pol vsem manjka tretja tipka? :) tud napis je isti kot pri ostalih, al pa sem jaz slep že. zadnja šipa pa zgleda res mlečna ja.. ma saj bi šel takoj gledat, samo me malo je*e, ker sem iz mb in do tja je kar dolga pot.. če je kdo blizu te firme doma, bi se mu dalo it na hitro pogledat v kakšnem stanju je avto? bi bil več kot hvaležen :P

lp.
Slika

Uporabniški avatar
Novinec

Napisal/-a ...:::Team:::... Če jul 23, 2009 9:24 pm

Ja no zdaj sem ti pač povedal kaj bi jaz gledal, sem pa jaz tudi iz MB drugače :P
P0rn Industries Inc.

Uporabniški avatar
smajli
Novinec

Napisal/-a smajli Če jul 23, 2009 10:39 pm

@Team ja saj nisem nič reko, hvala za komentarje, so dobrodošli. :) ne vem pa točno keri gumb si to mislo. lahko označiš na sliki prosim, če se ti da.

hvala.
Slika

dtersek
Nov uporabnik

Napisal/-a dtersek Pe jul 24, 2009 8:53 am

tako megan je že doma oz pri mehaniku ker sem dal kar servis delat da me ne pusti kje na cesti! lahka povem da je avto izpraven in dobro ohranjen za 8 let starosti!
zraven sem dobil še box za zadnje sedeže in veterno mrežo!
Hvala vsem za trud in pa odgovore!

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Pe jul 24, 2009 8:56 am

dtersek je napisal/-a:tako megan je že doma oz pri mehaniku ker sem dal kar servis delat da me ne pusti kje na cesti! lahka povem da je avto izpraven in dobro ohranjen za 8 let starosti!
zraven sem dobil še box za zadnje sedeže in veterno mrežo!
Hvala vsem za trud in pa odgovore!

čestitam ob nakupu.
veliko varnih kilometrov ti želim.
lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 3 gostov