Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG So okt 11, 2003 10:14 pm

Kristus cist po nepotrebenem .. meni osebno fiat ni nevam kaki avto ampak ne bom reku da je j**c, pa sm jih tudi par ze peljal. Ce pogledamo pa iz te plati, je pa vsak avto j**c, ker ko je novo ni vredno svojih denarjev. Pa btw, vsako vozilo ima nekaj kar ti je vsec, ampak dream cars don't exist.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So okt 11, 2003 11:11 pm

Tommo je napisal/-a:
pikec je napisal/-a:
Tommo je napisal/-a:
PEUGEOT_S16 je napisal/-a:
Tommo je napisal/-a:
jankometka je napisal/-a:ja mene ne zanima seat an...pol loh tut recem Lamborghini Murciélago je zakon 8) :D

Mene pa še manj FIAT!!!!!!!!!!!!!

A kaj ko so to samo tvoje sanje, boš vesel če boš mu za Fiata.

A misliš da so moje sanje da bi imel avto SEAT LEON CUPRA ???
Če to misliš se zeeelllllooooooo motiš, kajti imam ga že slab mesec in zato lahko pravim da je zakon, ker se da z njim zeeelooo dobr vozit, tako da sploh ne pomislim na Fiata, ker so j***a !!!

dobro- zdaj si se vsem pohvalo da maš Seata Leona Cupro -a ti mormo zdaj ploskat??

NE NI TREBA !! SICER SE PA Z NJIM NIČ NE HVALIM SAMO POVEDAL SEM KER (PEOGEOT_S16) MISLI DA SO TO LE MOJE SANJE IMETI TAK AVTO ! PA FAJN SE MEJTE VSI KI OBOŽUJETE FIATE !!!!!!!!!!!!

Men pa tko dobr zgleda če je velik citiranja.... Slika v sliki. Poezija estetike. :roll: :wink:
Slika

bobetko
Novinec

Napisal/-a bobetko So okt 11, 2003 11:42 pm

Najprej bi prosu moderatorje da mal pobrišejo poste, drgač pa kar se HGT-ja tiče je tko da ni glih posrečena mašina čeprov kr leti. Uglavnem avto velik pije ko menjaš jermene je potrebno vzeti motor ven, registracija pa tudi ni poceni.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne okt 12, 2003 2:01 am

hehe HGT rula :) pri kojih pa
pri porabi in registraciji :P :P :P
LP

Vesi
Novinec

Napisal/-a Vesi Ne okt 12, 2003 12:47 pm

U glavnem Tommo, sram te bilo, prepotentnež bogi.
Lp

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Po okt 13, 2003 3:23 pm

...sorry....jetra..pa ce je res...skoda 1.8 20v s 125 hp..gre boljs...pa brez zamere , ampak res ni ne vem kako hud avto....saj kar se motorja tice...bi tistih cca. 155 hp lahko dalo kaj vec iz sebe

Uporabniški avatar
Tommo
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tommo Po okt 13, 2003 8:18 pm

Vesi je napisal/-a:U glavnem Tommo, sram te bilo, prepotentnež bogi.
Lp

Vesi, kaj pa tebi ne paše ????????????
..::::..SEAT..::::..POWER..::::..

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Po okt 13, 2003 9:26 pm

Fantje, vročina je mimo, zato bi blo fajn da se tudi vi ohladite in ne žalite tukaj po forumu, če že ne morete bit tiho so p.m.-ji!

Sicer ne poznam nobenega z HGT-jem, nekje sem pa prebral da so celo fiatovi inženijri priznali da je tale HGT najbolj ponesrečen motor ki so ga kdaj naredili... in tudi da ne gre nevam kaj za tistih ~150KM
Baje se 1.8GT-ja da lepo in enostavno spravit do 140KM ;)
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Napisal/-a +Gambit+ Po okt 13, 2003 9:53 pm

Hec tole...da se jst povem svoje :

Od mojega prijatla bratranec ma punco, in njen tip pravi, ma kolega, ki je po e-mailu spoznal eno dekle, in od njene sestre tip je poznal nekoga, k ma Bravota HGT.Avto se je baje skos kvaru!Da ne bi kupu!To so j***a!Ker od moje sestr prijatelj ma sosolca, in njegov brat ma punco, k ma od nje oce Fiat Regato, ki se baje skos kvari!Tko da ne Fiata.Mam pa jst eno sosolko, in od nje prjatlca ma fotra, k ma u sluzbi enga kolega, in njegov sin je spoznal nekoga, k ma Seata, pa pravi da ful leti, tko da kupi seata.
Slika
02' TOUGE GHOST

Veron
Novinec

Napisal/-a Veron So apr 08, 2006 11:52 am

+Gambit+ slaba, mel smo Fiata 6let (Brava 100) in ni blo nobenih večijih problemov, recimo napram sosedovi seat leon (ki je stalno na servisu, avto 3 leta star) - AMPAK ne trdim zato da so Seat-i jajci, ampak pač nesrečen avto, je pa tudi ogromno lastnikov ki so pa z seatom zadovoljni in ogromno lastnikov ki so tudi z fiati zadovoljni... sicer trenuno si lastimo 2 renaulta, laguna2 in magane. K sreči ni nobenih večjih problemov, razn pr laguni2 nas trenutno ena kartica (zaklepanje/odklepanje) zajebava... eh sej mamo 2 kartice :D megane pa je malce stareši, pač isti problemi, kot vsi malo starejši avtomobili ki so naredili preko 100k km,.... tako da te izjave, da določena znama kr neki, oz. j***a, je čist mem oz. to izjavijo povsem nedorasli ljudje, ki so enostavno zaljubljeni v avto ki ga imajo in ga želijo pohvalit na vse konce...

viola
Nov uporabnik

Napisal/-a viola Sr apr 19, 2006 9:20 pm

Tommo je napisal/-a:
PEUGEOT_S16 je napisal/-a:
Tommo je napisal/-a:
jankometka je napisal/-a:ja mene ne zanima seat an...pol loh tut recem Lamborghini Murciélago je zakon 8) :D

Mene pa še manj FIAT!!!!!!!!!!!!!

A kaj ko so to samo tvoje sanje, boš vesel če boš mu za Fiata.

A misliš da so moje sanje da bi imel avto SEAT LEON CUPRA ???
Če to misliš se zeeelllllooooooo motiš, kajti imam ga že slab mesec in zato lahko pravim da je zakon, ker se da z njim zeeelooo dobr vozit, tako da sploh ne pomislim na Fiata, ker so j***a !!!

JAZ PA MISLIM DA JE SEAT EN VELIKO JAJCE. MATER SAJ SO PR FIATU UČILI ŠPANCE AVTE DELAT. PA NE DA SO SEDAJ ŠPANCI AVTOMOBILISTI A TALIJANI PA NIMAJO POJMA. GLEJ MAL TRADICIJO 100 IN VEČ LET.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov