gilgames05 je napisal/-a:Zdaj vse bolj se nagibam res da bi vzel thesisa in imam eno izredno lepo ponudbo letnika 05, dizela emblemo z 80.000 prevozenih potrjeno servisno knjizico, za 13.850€! In to skupaj z uvozom v slovenijo! Enostavno mi ta avto sede in je res nekaj posebnega nevem pa in povprasujem kak je z servisiranjem cenami kolika je potrosnja .....
Spet pa mi se je odprla danes se ena moznost da vzamem Lexsus Is 220, 06 letnik z veliko dodatne opreme vendar brez navigacijskega monitorja in brez usnja, dobim ga za 17.800€....
Spet pa mi brat nudi audi a4 letnik 05 dizel, 140km, 2.0 za telo ugodno ceno ampak veste nocem nemca in.
thesisa se je izredno bal mercedes, saj je dejansko boljši na vseh področjih.
če boš kupil ta avto boš res luksuzen študent
simply je napisal/-a:Nekateri imate malce smešne izjave, drugi pristranske :thesisa se je izredno bal mercedes, saj je dejansko boljši na vseh področjih.če boš kupil ta avto boš res luksuzen študent
Če bi sam izbiral bi vsekakor najprej pogledal za Volvom S80 in hkrati še za kakšno Alfo 166.
Verjamem da ima en uporabnik tu na a.com dobre izkušnje z avtomobilom, ampak jaz poznam dva lastnika, ki sta se z njim opekla. Predvsem se pazi avt. menjalnikov.
Tudi samo 80k km z JTD motorjem je malček sumljivo.
Vso srečo.
simply je napisal/-a:Nekateri imate malce smešne izjave, drugi pristranske :thesisa se je izredno bal mercedes, saj je dejansko boljši na vseh področjih.če boš kupil ta avto boš res luksuzen študent
cruiser1 je napisal/-a:simply je napisal/-a:Nekateri imate malce smešne izjave, drugi pristranske :thesisa se je izredno bal mercedes, saj je dejansko boljši na vseh področjih.če boš kupil ta avto boš res luksuzen študent
Fiatfan ima vedno smešne izjave.jaz se mu vedno samo še smejim
gilgames05 je napisal/-a:Ze v naprej pa bi rad povedal da sem omejen z tem da nocem imet avta nad 170km in preko 2.5 kubikov, nekje idealno bi bilo 150km z 2.2 motorjem! ampak odstopanja so lahko nisem cist zacementiran v eno moznost! Kot druga stvar najvaznejsa pa je da je avto dizel ker spet nimam da placujem samo benz!
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 4 gostov