Napisal si :dosti manj prestavlanja-prosim za razlago.
Tudi benzinca turbo lahko cipas.
Drugace vozim dizla

tads je napisal/-a:vzemi citroena c5, ali pa alfo 166 za tak denar imaš v avtomobilu vse kar želiš.
če nočeš čričkov, doslej edini avto, v katerem sm se pelu brez čričkov, je to bmw. poleg tega ima pa še vse našteto. je udoben, tih, glede varčnosti je kot pr vsakem avtu, edino kar te tu morda malce tepe je cena.
Moj predlog je Volvo. Ali S 40 ali S 60. S 40 ni ravno neka velika ponudba za 6.000€, za S 60 jih je pa veliko.
Sedeži so zelo udobni, seveda mora avto imeti naslon za roko
Če boš gledal 1.8 bencinarja, ki ima 120 konjev, pri S 40, bo treba malo več šaltati, ko boš želel iz 90 na 130, drugače pa zelo v redu motor in vse.
orda Honda Accord? kvaliteten zanesljiv avto top v svojem razredu. Edino malo težko jo boš dobil za dani znesek.
priporočam ti alfo 166 iz lastnih izkušenj. Avto za popizdit udoben, lep (vsaj meni), zmogljiv, notranjost takšna, da se marsikaj skrije lahko...prostoren...
Zdej poraba pri bencinarjih je večja zato bi recimo lahko vzel 2.4 JTD pa nimaš kaj falit. Ampak je še vedno drago vzdrževanje, če se - boknedaj- kaj pokvari.
Glede na prejšnje avte, ki sem jih vozil ti priporočam tudi kakšnega saaba ali pa volvota. Ampak to našteto so že neki dokaj redki avti na cesti in je vzdrževanje spet dokaj drago. pravtako deli, servisi,...
Iz ne-lastnih izkušenj ti priporočam mazdo 6 dizla! Super avto, udoben, zmogljiv, varčen, lep. Samo pa takoj po nakupu jo daj dobro zaščitit proti rji, ker sem jih videl že kar nekaj ki so imele zadnje robe malo porustane že. in tudi ta problem ima kolega. Je pa po 4ih letih prvič žarnico zamenjal. To je bla edina izredna stvar, ki jo je zamenjall po 80 000 prevoženih km. poleg rednih servisov.
To je to...na bmw-je se ne spoznam dobro... še kakšen audi zna bit dober samo je težko kaj ornk dobit za ta denar trenutno. Bojo pa čez ta čas cene padle...ampak ko boš kupoval avto jih prej dosti sprobaj in ne se zaletet v prvi avto, ki ti bo všeč Bodi pozoren pri nakupu in lahko dobiš super avto!
bmw e46 je vse prej kot udoben. V tem avtu ne sediš ampak si v črko L postavljen. Od glave do riti ena črta od riti do stopalk druga. Po uri vožnje me boli hrbet pa noge pa nobena nastavitev sedeža ne pomaga. K vsemu pa pripomore še trdo podvozje.
Moj prvi predlog je da je prisel mogoce cas v polotu za menjavo kakega filtra klime ter dopoljevanje.
Kar se tice bilo katerega avtomobila kupi si benzinca.ZAKAJ?
Letno kolko sem te jst razumel nardis priblizno 15000km MAX.
Vozis se vecinoma avtocesta kar pomeni da je tudi za benzinca dokaj varcno.
Benzinc je cenejsi pri nakupu,dobis mlajsega manj km.
Meni osebno je tudi lepse vozit benzinca.
Lp
Če že razmišljaš o BMW, poglej še malo za kakšno lepo petico. Če trojko, pa obvezno s športnimi sedeži, nastavljiva dolžina sedalnega dela, nastavljiv naklon sedalnega dela, nastavitvev po višini, nekateri imajo še ledveno oporo. V takem sedežu definitivno najdeš pravi položaj. Sicer pa to velja za vse znamke.
Ostalo pa malce poglej kaj se ponuja na netu. Glede na vožnjo predlagam bencinski motor. BMW 323i morda 325i ali celo 328i cene tako motoriziranih avtomobilov so opazno nižje kot dizelskih.
Sonata za 4000€. V6 bencinar, 170KM, tempomat, avtomatik, 2-conska klima, letnik 2003.
Edino kilometri so mi sumljivi, glede na tako mašino..
Glede klime: če boš hotel v parih minutah v pregretem avtu, kjer notri nažiga sonce doseči 20°, pomeni, da bo takrat klima pihala kot nora in se boš prehladil. Brez velikega pretoka mrzlega zraka, notranjosti ne moreš na hitro ohladiti.
Na kolesih navor dizla ni več dosti večji, ampak samo še malo večji (=večje prestavno razmerje). Tudi pri bencinarju lahko malo prestavljaš - če je veliko klancev pač ves čas voziš v nizki prestavi z večjimi obrati...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov