jerriho je napisal/-a:Ok, recimo, da ste me prepričali, da morda omenjena accent ter almera le nista zame in da bom vzel močnejši avto, morda celo tudi manjšega.
Skoraj gotovo ne bom vzel karavana, čeprav mi je megane grandtour kar všeč. Megane-a limuzine, novejšega accenta, c4, focusa pa ravno zaradi izgleda nočem. V ospredje bi dal sledeče:
CITROEN XSARA II. EXCLUSIVE 2.0 HDI, 80KW, '04 (letnik)
OPEL ASTRA 1.7 CDTI 74KW, '05
SEAT LEON 1.9 TDI 66 KW, '03, '04
VW POLO 1.9 TDI, 74KW, '04
SEAT IBIZA 1.9 TDI 74KW, '04
Morda tudi:
VW GOLF IV 1.9 TDI, '03, 04
HONDA CIVIC 1.7 CTDI LS 74 KW, '04
PEUGEOT 307 1.6 HDI 80KW, '04,'05
FORD FOCUS 1.8 TDCI 74 KW, '03
Najbolj me zanimata xsara ter astra, ki sta mi tudi najlepši na pogled.
Komentar na izbor? Se naj katerim od teh na sploh 'odpovem'? kateri pozitivno izstopa? Argumenti za, proti?
Sam nisem gledal še nobenih testov ter bral drugod na forumih, tako nimam ravno dosti informacij o teh avtih. Sem jih bolj izbral na podlagi izgleda ter podobnosti v moči.
jerriho je napisal/-a:hm, je zanimiva brati vaša mnenja.... vedno nekdo najde neke hibe pri avtih... če bi se vsega tega 'ustrašil' ter to upošteval, izpade, da izmed naštetih zame ni ne-majhnega avta tam do 7.000 eur, ki ustreza mojim dosedanjim navedbam. a to pomeni, da bo celo bolje, da se na koncu res odločim za:
jerriho je napisal/-a:hm, je zanimiva brati vaša mnenja.... vedno nekdo najde neke hibe pri avtih... če bi se vsega tega 'ustrašil' ter to upošteval, izpade, da izmed naštetih zame ni ne-majhnega avta tam do 7.000 eur, ki ustreza mojim dosedanjim navedbam. a to pomeni, da bo celo bolje, da se na koncu res odločim za:
jerriho je napisal/-a:hm, sej v bistvu sem sedaj samo malce potipal teren, da vidim, kako stvari stojijo. sej gre golf2 še zmeraj ok. ovinkov se pri kolikor toliko normalni vožnji, pa tudi tam malce pod 100km/H kar dobro drži... a bom vseeno še pred zimo šel v lov za novim rabljenim... se oglasim kmalu z novimi predlogi avtov oz. dodatnimi vprašanji. hvala vsem za zdaj. no, če pa ima kdo kaj za dodati, pa le na plano z besedo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov