FLINK je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Ste eni hecni, pravite da imate avto eno ali dve leti pa ni nobene okvare?! Počakajte, da bo avto star +5 let in nad 100kkm pa bomo potem vidli kako se bo odrezala mašina. Kolikor se jaz spomnim ima en formaš twingota z 1.2TCE mašino in ima kar naprej ene probleme
Model, ti si bolan v glavi, res. Spremljam velko tem tukaj gor, in kadar je tema o renaultu(clio rs, megane rs, ta tema,...) vselej blatis, kot da si pojedel celo pamet tega sveta. Tvoj avto je boljsi od cliota, megane rs je grd, ti motorji so nocna mora renaulta....res svasta.
ne zagovarjam ne nemca, ne francoza ampak tole je pa res kriticna meja.
Btw, ko so starsi kupovali sedaj novega scenika, so izbirali med 1.6 in 1.4 ! Vsi so svetovali tce, saj naj bi se b twingotu in cliotu odlicno odrezali. Je preverjena masina.
Lp
Zgleda, da slabo bereš, jaz sem pisal da
meni ni všeč megan v določenih pogledih ne pa vsem, nikjer nisem napisal da je moj avto poplen ampak je bila debata o porabi, ker so eni pisal o nekih 8l porabe in 200konjev, ki pa ne gre skupaj in nikol nisem rekel da so renojevi motorji nočna mora in kar nekaj bluziš v tri krasne.
Če ne veš zakaj sem zgornji post tako napisal malo preber nazaj in boš videl, da pišejo taki ki imajo tak avto z 1.2TCE mašino kakšno leto ali dve. Napisal sem pa tudi da imajo probleme z 1.2TCE in se je celo eden oglasil ki jih ima, vem pa tudi da je en z twingom ki jih ima tudi in je prav tako prijavljen na a.com.
Ne vem pa kaj si hotel povedat z zadnjim odstavkom, tukaj je debata o 1.2 in 1.4TCE ne pa o nekih 1.6, 1.4, pa vsi na pooblaščencu govorijo da so mašine 1a kar pa ni nujno kot si opazil v postih da ljudje imajo probleme, kar pa ni nič takega, ker so pri vseh znamkah raznovrstni problemi