Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Dauče
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dauče Pe sep 11, 2009 8:29 am

jaz bi na tvojem mestu gledu za škodo roomster style ali celo opremo family ki je zelo zelo bogata (serijsko ima poleg vsega standardnega še 4x stekla, parkirni senzorji zadaj, panoramsko strešno okno, lita platišča...)
zakaj roomster? avto je primeren ravno za družine, ker ima ogormen prtljažnik, poleg tega so zadnji sedeži vzdolžno pomični (če se rabi več prtljažnega prostora grejo sedeći naprej, če se rabi udobje za zadnje potnike grejo sedeži nazaj). Zadnji sedeži so tudi odstranljivi, zložljivi ipd, tako da se s prtljažnikom dela res kar se hoče. zadnji sedeži so nekoliko višje postavljeni, tako da imajo potniki zadaj odličen pregled nad dogajanjem okoli sebe..kar je pa tudi zelo dobro je to da ima škoda 4 letno jamstvo, ne glede na kilometre.

bi na tvojem mestu uč vrgu še na ta model ;)

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Pe sep 11, 2009 8:40 am

Verjetno je zate najpomembneje, da je avto zanesljiv, če ga misliš toliko let vozit.
Največ zanesljivega avta za tako vsoto boš dobila pri Škodi ali Hyundaiu. Kak Roomster ali Fabia Combi, i30CW.

Uporabniški avatar
mare rc
Novinec

Napisal/-a mare rc So sep 12, 2009 2:57 pm

ja,kupec je ze kralj vendar pa se mora kupec spoznat na avtomobile in te reci.Zato bi blo fajn met kasnega mehankarja s sabo ali koga ki se spozna na motor in te stvari.
Preizkušeno in zlata vredno!!!

Lp
M a R e

Uporabniški avatar
hejho
Novinec

Napisal/-a hejho So sep 12, 2009 3:30 pm

Predlagam kaj takega, glede na to da misliš avto imeti dlje bi prišel dizl zelo prav- 20.000km je ravno pravšnja km za dizla še posebej če ga misliš imeti 5 oz. več let):

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3105147&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3069189&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2644419&show=1 malce nad proračunom ampak je odličen in uporaben

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2488539&show=1
;)

Uporabniški avatar
ducky
Novinec

Napisal/-a ducky Po sep 14, 2009 7:13 am

mare rc je napisal/-a:ja,kupec je ze kralj vendar pa se mora kupec spoznat na avtomobile in te reci.Zato bi blo fajn met kasnega mehankarja s sabo ali koga ki se spozna na motor in te stvari.

Lp

a pri nakupu novega avta? :shock: s tem se jaz ravno nebi strinjal..

Uporabniški avatar
mare rc
Novinec

Napisal/-a mare rc Po sep 14, 2009 8:18 pm

ducky je napisal/-a:
mare rc je napisal/-a:ja,kupec je ze kralj vendar pa se mora kupec spoznat na avtomobile in te reci.Zato bi blo fajn met kasnega mehankarja s sabo ali koga ki se spozna na motor in te stvari.

Lp

ne ne pri novem.NOV je itak nov.pri rabljenem
M a R e

Uporabniški avatar
ducky
Novinec

Napisal/-a ducky Po sep 14, 2009 9:17 pm

mare rc je napisal/-a:
ducky je napisal/-a:

Lp

ne ne pri novem.NOV je itak nov.pri rabljenem

ja saj, zato ker tukaj itak kupuje NOV avto in ne rabljenega, zato se mi je zdelo to neumesno...

monika79
Nov uporabnik

Napisal/-a monika79 To sep 15, 2009 7:17 am

Kupljeno včeraj! Megane grandtour autentique 1,6 16V 100Km za 13.990 €. Doplačala sem ESP, kovinska barva-temno siva pa naj bi bla zastonj. Zdej pa gremo nazdravit...

Še enkrat hvala vsem za pomoč. Monika

P.s.: Sem pogruntala, da je med prodajalci razlika v ceni lahko tudi do 1000 eurov za isti model. Se res splača na več krajev pogledat.

Uporabniški avatar
ducky
Novinec

Napisal/-a ducky To sep 15, 2009 7:25 am

Čestitke Monika!! Zelo dober nakup..!! in zelo pametno doplačilo za ESP :!:
Naj ti dolgo služi!!!
:D

ja razlike med posameznimi prodajalci so res velike..

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 To sep 15, 2009 11:53 am

monika79 je napisal/-a:Kupljeno včeraj! Megane grandtour autentique 1,6 16V 100Km za 13.990 €. Doplačala sem ESP, kovinska barva-temno siva pa naj bi bla zastonj. Zdej pa gremo nazdravit...

Še enkrat hvala vsem za pomoč. Monika

P.s.: Sem pogruntala, da je med prodajalci razlika v ceni lahko tudi do 1000 eurov za isti model. Se res splača na več krajev pogledat.

Čestitke za nakup. Upam da ti bo avtomobil dobro in dolgo služil. Pametna odločitev da si doplačala za ESP.

Kar se tiče razlik med prodajalci so včasih še večje, vendar je za iskanje potreba vložiti precej več časa kot si ga ti. Vsekakor pa dobra cena za takšen avtomobil.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
mare rc
Novinec

Napisal/-a mare rc Če sep 17, 2009 11:57 am

Srecno voznjo!!!!!Pa velik kilometrov,malo porabe,pa cim manj sitnosti.
M a R e

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Če sep 17, 2009 12:03 pm

:tomidelej: :tomidelej: :tomidelej:

čestitke ob nakupu.
pa naj ti res dolgo služi in varno vožnjo.

lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov