in zakaj bi bli nateguni?
glede na to kolk avtov prodajo logično da najdeš bolše/slabše..
torcida1989 je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:![]()
![]()
ta drugi je pa od največjih nategunov
![]()
![]()
in zakaj bi bli nateguni?
glede na to kolk avtov prodajo logično da najdeš bolše/slabše..
hejho je napisal/-a:KOLESAR, TPV pa res slovijo kot največji nateguni, če tega ne veš, moje sožalje. beri temo nategatorji in ostalo
kolesar je napisal/-a:hejho je napisal/-a:KOLESAR, TPV pa res slovijo kot največji nateguni, če tega ne veš, moje sožalje. beri temo nategatorji in ostalo
a res, čudn da moj avto čist normaln dela
pa še enim 10x iz megane foruma..
vsaj veš da ni ukraden ko pri kakšnem majhnem...
drgač pa itak majo dobre in slabe kot vsi..
se mi pa zdi da vse povrst pod nategune mečete, pol se sploh ne ve več kdo je ok in kdo res slab...
hejho je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:hejho je napisal/-a:KOLESAR, TPV pa res slovijo kot največji nateguni, če tega ne veš, moje sožalje. beri temo nategatorji in ostalo
a res, čudn da moj avto čist normaln dela
pa še enim 10x iz megane foruma..
vsaj veš da ni ukraden ko pri kakšnem majhnem...
drgač pa itak majo dobre in slabe kot vsi..
se mi pa zdi da vse povrst pod nategune mečete, pol se sploh ne ve več kdo je ok in kdo res slab...
jao jao, tpv piše na čelu smo nateguni prevrtujemo kilometre
povej mi koliko je imel tvoj megane prevoženih ob nakupu. če jih je imel med 100.000 in 120.000 ima 90% prevrtene km
hejho je napisal/-a:mogoče je tvoj bolj ali manj izjema, tam ima pa 90% avtov prevrtene km, kar lahko vidiš po tem da imajo vsi približno enake km
kolesar je napisal/-a:hejho je napisal/-a:mogoče je tvoj bolj ali manj izjema, tam ima pa 90% avtov prevrtene km, kar lahko vidiš po tem da imajo vsi približno enake km
mislim da kar nimaš prav...
večina uvoženih avtov v slo je od raznih lizing hiš, ki dobijo avte po 3-4 letih nazaj pred opravljenim velikim servisom... (v tujini ima več folka avto na lizing, pa ga po 3-4 letih menja..)
zato imajo vsi avti med 109 in 120.000 km..
hejho je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:hejho je napisal/-a:mogoče je tvoj bolj ali manj izjema, tam ima pa 90% avtov prevrtene km, kar lahko vidiš po tem da imajo vsi približno enake km
večina uvoženih avtov v slo je od raznih lizing hiš, ki dobijo avte po 3-4 letih nazaj pred opravljenim velikim servisom... (v tujini ima več folka avto na lizing, pa ga po 3-4 letih menja..)
hehe, imajo kar precej več... samo na merilniku piše, da imajo toliko...
malo jih pogooglaj pa boš vido da so veliki nateguni
sašo5 je napisal/-a:hejho je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:hejho je napisal/-a:mogoče je tvoj bolj ali manj izjema, tam ima pa 90% avtov prevrtene km, kar lahko vidiš po tem da imajo vsi približno enake km
hehe, imajo kar precej več... samo na merilniku piše, da imajo toliko...
malo jih pogooglaj pa boš vido da so veliki nateguni
ma "hejho" v 95%-tih prav....................avto, ki normalno dela 25000 na leto se v slo ne uvaža, oz. tako bom rekel: je absolutno predrag, 150-180 tisoč v enem letu ni problem (rec. zopet v Nemčiji, lahko pa rečem tudi za Italijo) naredit in tudi pri 400.000km je avto u piko...in potem nastopijo razni "v temi nategatorji opisani "osebki".....naprej vse jasno, komu ni, si je sam kriv...... :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov