živio
Spet jaz in moji nakupi... saj ne, P 206 mi dela trnutno k'urca, ampak, danes sem se po 450-kilometrski vožnji z NOVO OPEL CORSO 1. 3 eco-tech (75KM) po avtocesti in izven mesta ter nekaj melaga po mestu vanjo zaljubila.
Potegne dvakrat bolje kot moj Pegeot, občutek za volanom je odličen, zelo je prostorna (trije smo se peljali), moti le visok prtljažnik. Vozila sem tako
OPEL CORSA 1. 3 ECO -TECH CDTI 75KM ENJOY
dodatna oprema: -avtomatska klima
-ročke za radio na volanu
-volan, ročna in menjalni k v usnju
-potovalni računalnik
-lite felge 15", na katerih izgleda meni odlično
-mogoče še kaj malega
Razmišljam, da bi dodala še 3 tisoč evrov in vzela leto ali dve staro tako opel corso.
Presenečena sem tudi nad porabo (potovalni rač). 350 kilometrov sem prevozila po avtocesti, povprečna hitrost 150 kmh, kjer je bila poraba 6.1 litra, potem pa sem še dobrih 100 kilometrov prevozila izven mesta, po celi poti se je poraba ustavila pri 5.7 litra.
Glede na to, da pa ne vozim po avtocesti, večinoma izven mesta in malo po mestu bi rpičakovala, da bo poraba ca 4-5 litrov.
Na testni vožnji je sploh nisem šparala in sem prav presenečena nad porabo.
Sicer sem imela tri vratno na testu, ki izgleda več kot odlično, sama pa si želim približno takšno, kot je zgoraj opisana, le da je pet vratna
Kaj menite? jaz sem nad avtom navdušena!!!
Po internetu sem gledala če bi dobila za 8 000 € tako Corso ampak žal ni nobene, mogoče pa bi počakala še kakega pol leta, ker pa sem nad avotm preprosto navdušena
zanima me, kaj menite o nakupu te lepotice