Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Vikking
Uporabnik

Napisal/-a Vikking Sr okt 07, 2009 8:08 am

M je napisal/-a:Samo firbec me matra: če ne bi bil menjan motor, kaj bi bilo narobe iz avtom, uvoženim iz ZDA? Ne mislim tega konkretnega, ampak na splošno. Ceste lepe, najožja dvakrat širša kot pri nas, večina jih je na leasing, kar pomeni redno vzdrževanje, ponavadi so bogato opremljeni, mogoče je lahko malo zamorjen, glede njihove omejitve hitrosti. Če je carfax ok, ne vidim zadržka...

Ne poznaš zgodovine avtomobila.

Uvažajo se ponavadi novi ali pa razbiti kateri so na hitro pod ceno popravljeni oz. so sestavljanke kot je omenjeni.
Z nepoznano zgodovino ter kaj je bilo narobe z njim z menjanim motorjem, kupuješ za takšen denar mačka v žaklju, le da pri dotičnem avtomobilu sploh ne veš če je maček sploh še v žaklju.

M
Stalni uporabnik

Napisal/-a M Sr okt 07, 2009 8:24 am

Vikking je napisal/-a:
M je napisal/-a:Samo firbec me matra: če ne bi bil menjan motor, kaj bi bilo narobe iz avtom, uvoženim iz ZDA? Ne mislim tega konkretnega, ampak na splošno. Ceste lepe, najožja dvakrat širša kot pri nas, večina jih je na leasing, kar pomeni redno vzdrževanje, ponavadi so bogato opremljeni, mogoče je lahko malo zamorjen, glede njihove omejitve hitrosti. Če je carfax ok, ne vidim zadržka...

Ne poznaš zgodovine avtomobila.

Uvažajo se ponavadi novi ali pa razbiti kateri so na hitro pod ceno popravljeni oz. so sestavljanke kot je omenjeni.
Z nepoznano zgodovino ter kaj je bilo narobe z njim z menjanim motorjem, kupuješ za takšen denar mačka v žaklju, le da pri dotičnem avtomobilu sploh ne veš če je maček sploh še v žaklju.

Sem napisal, da ne mislim tega konkretnega, ker avta z menjanim motorjem res ne bi vzel, ampak na splošno. Napisal sem tudi "če je carfax ok", kar pomeni, da ni bil zaleten in, da je redno servisiran. Title "salvage" v carfaxu lahko vozilo dobi že zaradi nekaj pikic od toče, poleg tega pa carfax vsebuje tudi podatke o servisiranju, številu lastnikov...

Se mi zdi, da je, ČE JE CARFAX OK, to precej bolj varen nakup, kot marsikje v Evropi. Še vzorec CARFAXA

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL So okt 31, 2009 11:41 pm

kuk ma kej zdej ceno, ko je razbit :D

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Ne nov 01, 2009 9:49 am

LukL je napisal/-a:kuk ma kej zdej ceno, ko je razbit :D

saj itak ni prvič :lol:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3244860&show=1

Uporabniški avatar
drift.king
Nov uporabnik

Napisal/-a drift.king Ne nov 01, 2009 10:17 am

škoda ker je bil res lep avto :(

Uporabniški avatar
McFly
Novinec

Kraj: blizu ceste

Napisal/-a McFly Ne nov 01, 2009 2:46 pm

Čika Kure kupio beemveja rođenci 8)
mess with the best, die like the rest
luks lajk it kut flay

Uporabniški avatar
drift.king
Nov uporabnik

Napisal/-a drift.king Ne nov 01, 2009 11:53 pm

McFly je napisal/-a:Čika Kure kupio beemveja rođenci 8)

rođaci

Uporabniški avatar
Cruisin
Novinec

Napisal/-a Cruisin Po nov 02, 2009 12:16 am

rođenci ahahahahahhaha :lol:

Dj Big
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Polje

Napisal/-a Dj Big Po nov 02, 2009 1:04 am

Cruisin je napisal/-a:rođenci ahahahahahhaha :lol:

Tale pa zmaga :lol: